fermer
Utilisez le code LOCAL et profitez de jusqu'à -20% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Trapstraat 15, zottegem

Voetreflexologie met japanse gelaatsmassage in Zottegem vanaf € 29,99

Choisissez votre offre

Points forts

Laat je met deze twee gespecialiseerde behandelingen jouw drukte en stress volledig verdwijnen.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een voetreflexologie van 30 minuten en Japanse gelaatsmassage van 30 minuten (waarde € 60)
  • € 89,97 voor 3x voetreflexologie van 30 minuten en Japanse gelaatsmassage van 30 minuten (waarde € 180)

Beschrijving

Reflexologie is een veilige massagetechniek, die wordt toegepast aan de buitenkant van het lichaam. Door druk uit te oefenen op specifieke reflexpunten op voeten en handen wordt de gezondheid bevorderd. Elk reflexpunt komt overeen met een deel van het lichaam. Alles aan de rechterkant van het lichaam komt overeen met de reflexpunten op de rechterhand en -voet. Alles aan de linkerkant komt overeen met de linkerhand en -voet.

Japanse gelaatsmassage is een traditionele Japanse kunst die dankzij die ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties heen is ontwikkeld tot een volwaardige en unieke ontspanningsmassage. De oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen worden behandeld volgens Japanse medische tradities. De massage bied een vermindering van de spanning op het hoofd waardoor de spanning vrij kan komen en de doorbloeding naar het hoofd bevorderd wordt. Ook brengt het de energiestroom in het hoofd op gang waardoor de gezondheid en het uiterlijk van de gezichtshuid verbetert. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Conditions

Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop, alleen geldig voor nieuwe klanten. Reserveer www.reflexcentrumzottegem.com kies behandeling nieuwe klant groupon en met vermelding van de securitycode van de voucher Annuleren 24 uur op voorhand zoniet word de behandeling aangerekend.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Reflexhuis

Het Reflexhuis is dé uitgelezen plaats voor andullatietherapie voor pijnverlichting, Japanse gelaatsmassage én voetreflexologie. Bij Christel ben je in goede handen en je keert als herboren terug naar huis!