Aucune nouvelle notification

Snellegemsestraat 5b, Zedelgem

Drie uur privésauna voor 2 personen incl. cava bij Relax en Sun

Jusqu'à -52%
Choisissez votre offre

Points forts

Ontspannen in een saunacenter met o.a. droge sauna, Turks stoombad, infraroodkamer, belevenisdouche, jacuzzi en relaxruimte.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Détails de l'offre

Een middag naar de sauna met Justin Timberlake die in niets dan een handdoek en een fles cava in de hand op je staat te wachten aan de jacuzzi? Oké, niet echt realistisch misschien, maar bij Relax en Sun komen ze met 3 uur privésauna met bubbels toch danig in de buurt. En je zal zien dat je Justin daar niet nodig hebt voor een heerlijk wellnessmoment.
br/>

€ 59,99 voor 3 uur privésauna voor 2 personen incl. fles cava (waarde € 125)


Je mag 3 uur lang met z’n tweetjes ontspannen in de privésauna. En dat doe je op de manier die je maar wil. Je mag gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten van Relax en Sun, waaronder de droge sauna, het Turks stoombad, de infraroodkamer of de belevenisdouche, jacuzzi en relaxruimte. Per duo wordt er ook een fles cava voor je koud gezet. Maar je kan ook fruitsap, water, fruit en koffie nemen. Een badjas en badlinnen hoef je ook niet zelf te voorzien, die krijg je bij aankomst. Niks doen, alleen maar ontspannen. Heerlijk!Extra

Het is ook mogelijk om je saunabezoek te combineren met een ontbijt of tapas mits bijbetaling van een supplement ter plaatse.

Relax en Sun


Relax en Sun is een saunacenter in het West-Vlaamse Zedelgem. Het is uitgerust met alles wat je nodig hebt om jezelf eens goed in de watten te leggen en te trakteren op een rustgevend moment in één of meer wellnessfaciliteiten zoals het stoombad, het massagebad, de infraroodkamer of de jacuzzi.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 7 maanden vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per duo, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0477/23.02.29 (met vermelding van Groupon). Open elke dag van 8u tot 23u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Reserveringen via email worden niet geaccepteerd.
Bijkomende info: Op vrijdag, zaterdag en zondag kan de laatste reservatie gemaakt worden voor een arrangement startend om 14uur. Op maandag t/m donderdag kan de laatste reservatie gemaakt worden voor een arrangement om 19u30. Wenst u het Grouponarrangement om te boeken met een ontbijt of tapas, dient u een supplement te betalen ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Relax en Sun

Spa, Sauna