Aucune nouvelle notification

Gentsestraat 70, Aalst

Viergangenlunch of -diner voor 2 of 4 personen bij Restaurant 't Verschil (vanaf € 34,99)

Choisissez votre offre

Points forts

Kies voor moderne en klassieke vlees-, vis- en vegetarische gerechten in het door Michelin met een Bib Gourmand bekroonde restaurant.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Met je familie uit eten gaan in een restaurant is een mooiekans om bij te praten en een nog mooiere kans om je ouders te bewijzen dat jeeindelijk kan eten zonder te juichen tussen de happen door. Laat de nieuwe jouzien tijdens een Bib-Gourmandmenu voor 2 of 4 personen bij Restaurant ‘t Verschil.

Kies uit de volgende opties:


  • € 34,99 voor een Bib-Gourmandmenu voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 64,99 voor een Bib-Gourmandmenu voor 4 personen (waarde € 140)

Restaurants die in de Rode Gids een “Bib Gourmand”-vermelding krijgen, zijn restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wat je ziet, durf je bijna niet op te eten: moderne en klassieke gerechten met een verfijnde afwerking die weerspiegelen in het prachtig opgepoetste bestek. Het menu verandert naar gelang het seizoen. Hieronder vind je een voorbeeldmenu. Let op: er zijn veel meer opties. Klik op deze link om alle opties van het nieuwe menu te bekijken.

Voorbeeldmenu
Tartaar van Schotse zalm, gemarineerde komkommer rolletjes, kaviaar van mosterdzaad, eierdooier van mossel met kurkuma, limoenzeste en rode zuringblaadjes

Wortelsoep bereid met sinaasappel en oregano

Kabeljouwhaasje, op het veld geroosterd met gerookte hazelnootboter, met kaantjes gebakken patatjes, scheermes met fijne kruiden

Rhumbaba met chocolade, soep van witte chocolade

Het Verschil


Al meer dan 100 jaar selecteert de gerenommeerde Michelingids de beste adressen in elke prijs- en comfortklasse. In ons Belgenlandje zijn er meer dan 100 restaurants aan wie die eer toekomt. ‘t Verschil in Aalst is één van de gelukkigen. In een kader waarin hout en bakstenen muren het toneel opmaken, spelen zowel hedendaagse creaties als klassiekers de hoofdrol op je bord. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten waardoor je steeds weer voor een verrassing komt te staan bij een bezoek aan dit bejubelde restaurant.

© Groupon

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 60 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via http://www.hetverschil.com/groupon /. Geldig van maandag tot donderdag van 12u tot 14u30 en van 18u tot 22u, vrijdag van 12u tot 14h30. Gesloten op woensdag en zondag en niet geldig op vrijdag avond en zaterdag. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Restaurant 't Verschil