Aucune nouvelle notification

Rijschool Metalsi

Frank Craeybeckxlaan 95, Antwerpen

Rijlessen: 6 of 20 uur bij Rijschool Metalsi vanaf €249,99 !

Choisissez votre offre

Points forts

6 uur of 20 uur autorijlessen bij Rijschool Metalsi vanaf €249,99

À propos de ce deal

Kies uit volgende opties:

€ 249,99 voor 6 uur rijles (waarde € 350)
€ 899,99 voor 20 uur rijles (waarde € 1200)

Het lijkt zo makkelijk, dat autorijden. En dat is het ook! Maar voor je zover bent, heb je wel de juiste tools nodig om als een baas achter het stuur te zitten.  Bij Rijschool Metalsi kan je rekenen op 6 of 20 uur lang professionele begeleiding.  Je leert de auto onder controle houden, parkeren, starten op een heuvel en file parkeren.  Kortom alles wat je nodig hebt om veilig en vol zelfvertrouwen de weg op te kunnen leer je bij Rijschool Metalsi.

Conditions

Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code. 6 maand geldig na aankoopdatum. Beperk 1 per persoon, mogen kopen 2 extra als cadeau. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Schrijf je binnen 1 maand na aankoop in bij Rijschool Metalsi, de rijlessen zijn 6 maanden dagen geldig vanaf het moment van inschrijving op maandag tot zaterdag, van 10u tot 18u. Supplement: exclusief inschrijfkosten à € 35. Reserveer verplicht telefonisch op 0485/571114 of per e-mail naar info@rijschool-metalsi.be, o.v.v. Groupon. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Meer info: niet geldig icm andere acties. Alleen geldig voor nieuwe leerlingen. Theorie-examen is enkel mogelijk in het Nederlands, het inhuren van een tolk is op eigen kosten. De lessen starten steeds op de rijschool. Beperkte beschikbaarheid tijdens de schoolvakanties.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Rijschool Metalsi

De begeleiders van Rijschool Metalsi helpen je graag de weg op. De rijschool heeft alle nodige erkenningscertificaten en de rijinstructuurs hebben allemaal minstens 2 jaar ervaring. Je kan beroep doen op een mannelijke of vrouwelijke instructeur. De rijopleiding bij Rijschool Metalsi wordt ook wel RIS genoemd (Rijopleiding In Stappen). Dit is een opleidingsmethodiek waarbij je stap voor stap leert rijden. Door de hoge kwaliteit is het slagingspercentage veel hoger dan bij een traditionele rijopleiding. Zij werken met een duidelijke lesopbouw en een leerlingkaart, waardoor je je vorderingen precies kunt volgen.