€ 19,99 voor een wellnessdagje voor twee in Oostende bij Royal Astrid Wellness
(waarde € 40)

Oostende

Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Jusqu'à -50%
330+ acheteurs

Avis des utilisateurs

reserveren via telefoon
Liliane D. · 5 septembre 2014
Het zou aangenaam zijn moest er beter kunnen verlucht worden
Kristine V. · 5 septembre 2014
Krappe omkleedkabines
Ronald V. · 1 septembre 2014

Points forts


Dat je baas een eikel is, daar kan je weinig aan veranderen. Maar hoe je ermee omgaat heb je wel in de hand: hete koffie in zijn gezicht gooien? Geen goed idee. Stoom aflaten en de stress uit je lijf zweten in de sauna? Wél een goed idee.€ 19,99 voor dagtoegang tot het wellnesscomplex voor 2 personen


Zet een dagje je stressknop uit gedurende dit wellnessdagje in Oostende bij Royal Astrid. Je komt met z’n tweetjes aan wanneer je daar zin in hebt en vertrekt als je er genoeg van hebt of als het sluitingstijd is - afhankelijk van wat eerst komt! Gedurende deze dag mag je vrij gebruik maken van alle aanwezige saunafaciliteiten.

Het wellnesscenter bestaat uit verschillende ruimtes die samen het Gautama wellnesscenter vormen. De 3 ruimtes hebben als naam een houding van Boeddha (of Gautama) meegekregen. Hieronder vind je een overzicht van elke ruimte en wat ze te bieden hebben.

Namaskara sauna
Dit is onze grootste ruimte en omvat: een grote jacuzzi, verwarmd voetbad, een groot stoombad, een unieke zoutgrot, een panoramasauna, een ijsgrot, 3 infr-rood ligbanken, een helende de minerale zitbank en verschillende belevenisdouches.

Vitarka sauna
Deze extra ruimte wordt geopend vanaf 20 personen en omvat: een extra jacuzzi, een extra sauna, een extra stoombad, extra relaxbedden en een extra belevenisdouche.

Dhyana sauna
Deze extra ruimte wordt geopend vanaf 30 personen en omvat: een extra jacuzzi, een extra sauna, een extra stoombad, extra relaxbedden en een extra belevenisdouche.

Binnenzwembad
In het zwembad is het gebruik van badkledij dagelijks verplicht!

Lounge bij Malawi AquariumRoyal Astrid Wellness


Bij Royal Astrid Wellness vind je meer dan 500m² aan ontspanningsfaciliteiten. Er is onder andere een panoramasauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetbad en een zitbank met helende minerale stenen. Neem een relaxmoment in een van de relaxruimtes of lounge met aquarium.

Conditions


Geldigheid: Tot 31 augustus 2014 (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer via http://www.royalastrid.com/grouponwellness/ (met vermelding van Groupon). Open van maandag tot vrijdag van 14u tot 22u, op zaterdag van 11u tot 22u en op zondag van 11u tot 22u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Badkledij verplicht op dinsdag en donderdag, niet toegestaan op andere dagen. Gebruik van badjas en slippers is verplicht (ter plaatse huren of zelf meebrengen). Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Royal Astrid Wellness


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.