Catégories
Aucune nouvelle notification
fermer
Utilisez le code WIDE30 et profitez de jusqu'à -30% sur tout le site. Expire bon soir!

Mechelsesteenweg 154, Edegem

Dagje wellness: dagentree incl. glaasje bubbels bij Saunatopia in Edegem, nabij Antwerpen

Choisissez votre offre

Points forts

Loop binnen in dit wellnesscentrum en voel lijf en geest ontspannen door de weldadige warmte van de 7 sauna’s en diverse stoom- en zwembaden

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur
M
marc
1 notes1 avis
octobre 27, 2021
Alles perfect in orde, prachtige wellnes 👍👍
R
Rodolfotop reviewer
13 notes10 avis
juillet 6, 2021
Prima! Eindelijk terug kunnen genieten van Fitopia...personeel super vriendelijk as usual.
P
Paul
2 notes1 avis
octobre 5, 2020
Erg tevreden. Mooie sauna, goede deal.
J
joseph
5 notes3 avis
novembre 23, 2021
Zeer mooie sauna en vriendelijk personeel is een top sauna
G
Guido
2 notes2 avis
août 21, 2021
De service was goed. Alles verliep vlot.
V
Véronique
3 notes3 avis
août 10, 2020
Une journée super,un personnel très agreable
N
Nickhelpful reviewer
3 notes2 avis
juillet 23, 2020
Over het algemeen tevreden. Reserveren gaat echter niet vlot: duur van het verblijf staat standaard op één uur desondanks het een dagbezoek betreft, aankomsttijden worden vaak onterecht aangegeven als niet meer beschikbaar en openingsuren op feestdagen kloppen niet ... Over het algemeen tevreden. Reserveren gaat echter niet vlot: de reservatielink bij deze aanbieding resulteert in een foutmelding (“Pagina niet gevonden”), de duur van het verblijf staat standaard op één uur desondanks het een dagbezoek betreft, aankomsttijden worden vaak onterecht aangegeven als niet meer beschikbaar en openingsuren op feestdagen kloppen niet. Daarnaast staat hier in de aanbieding “Inclusief ontbijt-arrangement tussen 9.00 en 15.00 uur” terwijl de ontbijtmogelijkheid maar tot 11u loopt. Het aanbod is gevarieerd en uitgebreid. Gelet op de coronacrisis voorlopig geen opgietsessies. Opletten voor uitstekende nagels en nieten bij de afgebakende plaatsen in de sauna, verwondde iemand zich aan bij ons bezoek. Reserveren van bepaalde faciliteiten ter plekke (lijst met pen en papier) gaat behoorlijk vlot, soms echter moeilijk op te volgen wanneer je kwartier afgelopen is (klokken hangen niet altijd op de meest zichtbare locaties, bijvoorbeeld om het hoekje wanneer je de benedenjacuzzi gebruikt). De jacuzzi op het dakterras wordt door velen onaangenaam ervaren omdat je er geregeld in de rook van rokers vertoeft. Gaat in tegen het principe van WELLNESS. Rookverbod zou de gezondheid bevorderen waar enkelingen nu zichzelf en anderen schaden. Infraroodsauna stelt weinig voor (klein kotje). Er staan hier trouwens reviews die niet kloppen. Voor de sauna’s moet NIET gereserveerd worden (m.b.t. de review van Bella op juli 22, 2020).. Voor de jacuzzi’s en het stoombad wel. Bovendien is er WEL een rustruimte (m.b.t. de review van Shana op maart 1, 2020).
B
Bellatop reviewer helpful reviewer
34 notes23 avis
juillet 22, 2020
Alles was perfect, behalve de coordinatie rond de hydrajet was een beetje verwarrend. Je moet overal voor reserveren (voor de sauna's, ne jacuzzi). Voor de zwembaden moet je rekening houden met aantal personen. maar dit was best goed te doen. We hebben genoten van onze zenmoment

À propos de ce deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Dagje wellness bij Saunatopia
  • Voor 1-4 personen
  • Inclusief glaasje cava of ijsthee

  • 5.000 m² aan faciliteiten
  • Je krijgt toegang tot de diverse sauna’s, stoombaden en verwarmde binnen- en buitenzwembaden
  • Inclusief gebruik van handdoek en badjas (neem wel je eigen slippers mee)

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: Online inwisselen op https://fitopia.xplanonline.com/reserveren/12-11-checkin; inwisselinstructies op de groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief gebruik van badjas en handdoek. Slippers zijn verplicht, deze kan je zelf meenemen of ter plaatse aanschaffen voor € 5,90. Op dinsdag is badkleding verplicht.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Saunatopia

Au Saunatopia, la clientèle ne manque pas de place pour se détendre car ce centre dédié au bien-être de 5 000 m² comprend 7 saunas, une piscine intérieure et extérieure chauffée, un jacuzzi, un bain aux herbes unique, des bains relaxants, un hammam et une terrasse sur le toit avec sauna et jacuzzi. Une large gamme de prestations bien-être comme les massages, les soins du corps et du visage, les pédicures, les manucures et les épilations est également proposé sur place. Tous les mardis, le port du maillot de bain est obligatoire. Les autres jours, le port du maillot de bain est interdit. Saunatopia est ouvert tous les jours et est situé à Edegem, à proximité d'Anvers.