Aucune nouvelle notification

Sawasdee

Fabrieksstraat 88 bus1, Sint-Truiden

Thais driegangenmenu à la carte voor 2-4 personen bij Sawadee

Jusqu'à -51%
90+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Kies à la carte van Thaise vis-, vlees- of vegetarische gerechten.

Détails de l'offre

Het moeilijkste aan een menu eten is onthouden hoe de gerechten nu ook alweer heten om het een volgende keer terug te kunnen nemen. Bij Sawadee ga je straks voor een memorabele bestelling van drie gangen Thais die je net als “Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives” achteraf wel nog kan oproepen.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor driegangenmenu à la carte voor 2 personen (waarde € 46)
  • € 44,99 voor driegangenmenu à la carte voor 4 personen (waarde € 92)

Gerechten met exotische namen als Koeng Choe Chi (garnalen in rode curry), Khao Pad Kai (noedels met groentjes) en Tahoe Pad King (tofoe met paddenstoelen) zijn wat je te wachten staat. Je hebt keuze uit de volledige kaart.

Sawadee


Sawadee in Sint-Truiden is een gloednieuw restaurant waar je kennismaakt met Thai food. Deze zaak heeft van de Thaise keuken haar specialiteit gemaakt en verwelkomt jou met tal van gerechten à la carte. Er is keuze tussen vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor iedereen wat wils dus.

Conditions

Geldigheid: 1 maand vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 1 voucher per reservatie, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie Min. 24u op voorhand via www.groupon-reservation.be. Geldig van woensdag tot vrijdag van 16u tot 19u en zaterdag en zondag van 13u tot 18u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Sawasdee

Restaurants, Restaurant asiatique, Restaurant Thailandais