fermer
Utilisez le code LOCAL et profitez de jusqu'à -20% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Lierseweg 279, herentals

1, 3 of 5 diamant microdermabrasie behandelingen bij Schoonheidsinstituut Akwa

Choisissez votre offre

Points forts

diamant Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht dat celvernieuwing tot doel heeft.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

 

Kies uit 3 opties

  • € 39 voor 1 sessie microdermabrasie (waarde € 95)
  • € 89 voor 3 sessies microdermabrasie (waarde € 285)
  • € 129 voor 5 sessies microdermabrasie (waarde € 475)

Diamant microdermabrasie is de opvolger van dermabrasie met micro-kristallen. Deze techniek geeft een diepe huidpeeling. Diamant microdermabrasie is een duidelijke verbetering. Met behulp van steriele, diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd en tegelijkertijd worden dode huidcellen en vuil door een vacuumtechniek afgezogen. Deze methode stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt de huid zichzelf en wordt ze egaler. Alsook wordt het verouderingsproces vertraagd.

Het voordeel is dat diamant microdermabrasie prettiger is om te ondergaan omdat er niet gewerkt wordt met ongezonde kristallen die achterblijven in de haren en gezichtsholtes.

De behandeling met diamant microdermabrasie is te ondergaan als losse behandeling of als een kuur, eenmaal in de 7 tot 14 dagen met een frequentie van 3 tot 10 keer, afhankelijk van het doel van de behandeling en het gewenste resultaat. Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Na het reinigen van de huid met de natuurlijke en werkzame producten van Akwa volgt een peeling met de diamant microdermabrasie. Vervolgens wordt er met ultrasone geluidsgolven een serum of een masker ingebracht, afhankelijk van het huidtype van de klant. Ook de oogomtrekken worden hierbij behandeld. De ultrasone trillingen werken tot een miljoen keer per seconde. De trillingen produceren een wrijvingshitte die de bloedsomloop en spierspanning bevorderen. Ze liften de huid en verminderen rimpels en lijntjes.

Schoonheidsinstituut Akwa

In Herentals vind je een oase van rust, een wellnessoord met binnenzwembad, jetstream, sauna, jacuzzi en hammam stoombad. Het schoonheidsinstituut is gelegen op de ring van Herentals, langs het Albertkanaal op 20 minuten van Antwerpen en 35 minuten van Hasselt.

Conditions

90 dagen vanaf de aankoop, van maandag t/m vrijdag van 8u tot 22u en in het weekend op basis van beschikbaarheid. Niet geldig op nationale feestdagen. Max. 1 vouchers per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveren minimaal 24 uur vooraf telefonisch via 0468 243 924. 24u. Op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Schoonheidsinstituut Akwa