Aucune nouvelle notification

Schoonheidsinstituut Dantés

Azalealaan 30 bus 7, Beveren-waas

Permanente eyeliner of make-up bij Schoonheidsinstituut Dantés

Jusqu'à -65%
Choisissez votre offre

Points forts

Kies voor permanente eyeliner voor je bovenste en/of onderste ooglid, of kies een waardebon van € 200 voor permanente make-up.

Détails de l'offre

Kies uit 3 opties

  • € 69 voor permanente eyeliner bovenste OF onderste ooglid (waarde € 180)
  • € 109 voor permanente eyeliner bovenste EN onderste ooglid (waarde € 300)
  • € 69 voor een waardebon van € 200 voor het volledige aanbod permanente make-up

Make-up en eyeliner aanbrengen is een dagelijks ritueel waar je graag ritueel afscheid van neemt om tijd over te houden voor rituelen waar je wel plezier aan beleeft. Wanneer je permanent jouw gewenste look wil kunnen uitdragen, is permanente eyeliner en/of make-up een permanente oplossing. Bij Schoonheidsinstituut Dantés wordt een huidvriendelijke pigmentatievloeistof zorgvuldig tussen de wimperhaartjes in de huid aangebracht met een hele dunne steriele naald die erg snel op en neer gaat. Behalve het zorgeloze gevoel van altijd een mooie volle oogopslag, of het nou apocalyptisch regent of niet, biedt permanente eyeliner het fijne voordeel van te grote of te kleine oggen die optisch in de juiste verhouding kunnen worden gebracht met de rest van je gezicht. Bovendien kan je kiezen uit meerdere kleuren. En sowieso dus of je je bovenste of onderste ooglid wil laten behandelen, of allebei. Met de waardebon voor permanente make-up kan je ervoor kiezen om je wenkbrauwen te laten doen (en zo een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn te krijgen), of om lipliner aan te laten brengen (voor een natuurlijke aanvulling of extra accent) of om een volledige lipinkleuring te laten doen (full lips). Bijwerking voor een optimaal resultaat is overigens verplicht. De € 50 die zo’n retouche kost, betaal je ter plaatse bij de eerste afspraak.

Schoonheidsinstituut Dantés

In Beveren-waas werken zaakvoerster Shanna in een gezellige sfeer gepassioneerd aan exclusieve beautybehandelingen voor iedereen. Behalve voor schoonheidsbehandelingen ga je er naartoe voor wimperextensions, voor antirimpelbehandelingen, gelnagels en zelfs voor juwelen van het merk Gartache, leren handtassen en sjaals

Conditions

4 maanden vanaf het moment van aankoop, van maandag tot zaterdag, enkel op afspraak. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op 0470/86.95.55. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Schoonheidsinstituut Dantés

Soin esthétique, Maquillage Permanent, Soin du visage et de la peau