Aucune nouvelle notification

Seven Stones

Bosstraat 4, Beerzel

2 of 3 uur privé-sauna voor twee personen bij Seven Stones in Beerzel

Choisissez votre offre
Plus de 200+ vus aujourd'hui , dépêchez vous avant que tout ne soit vendu!

Points forts

Pak een paar uurtjes ultieme ontspanning én privacy met 4 sauna’s, jacuzzi en zwembad helemaal voor jezelf en je partner, mits die lief is

À propos de ce deal

  • Samen genieten in een privé-sauna
  • Je kan 2 of 3 uur lang alles eruit zweten op de houten bankjes
  • In de Finse sauna binnen of barrelsauna buiten
  • En bubbel na afloop in de jacuzzi
  • Of neem een verfrissende duik in het zwembad in de grote tuin

  • Incl. slippers, handdoeken, haardroger, shampoo, douchegel en deodorant
  • Je hoeft dus niets zelf mee te nemen
  • Dat is nou écht ontspannen

Ce qu'il faut savoir

Not valid toward taxes, gratuity or delivery fees. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Verplicht via e-mail reserveren op info@seven-stones.be. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen v/d week van 10.00 - 00.00 uur. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau Mag om de 30 dagen worden teruggekocht. Alleen geldig voor de aangeschafte optie.

À propos de Seven Stones

Ontspannen met een grote "Ooooh" (als zucht van verlichting) kan je bij Seven Stones in Beerzel, Antwerpen. Seven Stones komt voort vanuit de passie van de eigenaresse om anderen te helpen, door mensen in alle opzichten mooier te maken. De focus ligt op lichaam én geest, op pijnverlichting én ontspanning. In het privé-saunacomplex met maar liefst vier verschillende sauna's, een jacuzzi en ruime tuin met zwembad en ligzetels kan je helemaal tot rust komen en alle stress eruit zweten. Eenmaal opgewarmd dan kan kan je in de beautysalon terecht voor behandeling als cryolipolyse, IPL-ontharing, een opfrissende gezichtsbehandeling of een ontspannen massage.