Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Mechelsesteenweg 763B, Herent

10 of 20 afslanksessies bij Slank en Strak

Choisissez votre offre

Points forts

Je kan kiezen uit 6 verschillende behandelingen, die aangepast worden aan jouw probleemzones.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur
P
Prisecaru
1 notes1 avis
mars 18, 2021
Very nice place, profesional service, I recommend it!

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 89,99 voor Lichaam in Vorm: 10 sessies (waarde € 400)
  • € 169,99 voor Lichaam in Vorm: 20 sessies (waarde € 800)

Zoals de professionals van Slank & Strak weten: een afslankprogramma werkt het beste als het is aangepast aan je fysieke gesteldheid en voorkeur. Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een programma opgesteld waarin verschillende technieken gecombineerd kunnen worden. Ook bepaal je samen welke zone je gaat behandelen, zodat je in dat specifieke gebied centimeters kan gaan verliezen. Je gaat voor een Vacuslim, Liposonic, Lymfopress, Firming booster, Styling Capsule of Interslim-behandeling.

Vacuslim: de Vacuslimcabine werkt in op de ‘schoonheidsfoutjes’ van je lichaam. Hoe? De bloedcirculatie wordt verbeterd door middel van de drukwijzigingen en vibraties in de cabine, zodat cellulitis aangepakt wordt.

Lymfopress: verlicht zware en vermoeide benen en voeten en gaat vochtophopingen tegen.

Styling capsule: een behandeling in de styling capsule is zowel relaxerend als energieopwekkend, ideaal voor iedereen die zich vaker moe dan wakker voelt en een beetje zombie-achtig door het leven strompelt. Bovendien ontgift deze therapie je lichaam diepgaand en ondersteunt ze de calorieverbranding, zodat je sneller afslankt.

Liposonic & Firming Booster: bij deze behandelmethode worden met behulp van gebundeld ultrasoon geluid vetcellen vernietigd onder de huid. Het is bedoeld als een niet-invasieve alternatieve methode voor liposuctie en wordt gecombineerd met een therapie met zachte elektrische schokjes die lokale vetophopingen efficiënt aanpakt.

Interslim behandeling: spierstimulatie d.m.v. elektrotherapie en infrarood. Ideaal voor een platte buik zonder belasting van de rug.

Slank & Strak

Slank & Strak heeft zich gevestigd in Herent, op 10 minuten van Leuven. Het afslankcentrum werkt nauw samen met fitnesscenter Fit for You en concentreert zich op allerlei afslankbehandelingen. Het team staat steeds voor je klaar met advies en helpt je graag op weg naar een slankere lijn. Ook goed om te weten: de kliniek is er voor mannen en vrouwen.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0477/65.61.16. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Voor meer info mail naar: slankenstrak@fitforyou.be
Bijkomende info: Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 22u. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Slank en strak

Slank & Strak s'est installé à Herent à 10 minutes de Louvain. Ce centre d’amincissement collabore avec une salle de fitness Fit for You en se focalise sur plusieurs traitement d'amincissement. L'équipe est toujours prête pour vous aider avec des conseils. Bien à savoir: ouvert pour femmes et hommes.