Aucune nouvelle notification

spice and taste ninove

brakelsesteenweg 2b, Ninove

Drie gangen à la carte voor 2 of 4 personen bij Spice & Taste Ninove

Choisissez votre offre

Points forts

Ontdek authentieke en traditionele Pakistaanse en Indische gerechten in een nieuw restaurant in de Brakelsesteenweg.

À propos de ce deal

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor drie gangen à la carte voor 2 personen (waarde € 65)
  • € 40 voor drie gangen à la carte voor 4 personen (waarde € 130)

In deze deal zit je goed voor een oosters avondje. Neem een fijn voorgerecht en dessert om je hoofdgerecht te omringen. Voor je hoofdschotel heb je de keuze uit alle kip-, vegetarische en visgerechten van de menukaart van Spice & Taste, geserveerd met rijst. Je krijgt een dessert van het huis of een Nespresso koffie naar keuze als nagerecht.

Spice & Taste Ninove


Spice & Taste verwelkomt je sinds kort in de Brakelsesteenweg met authentieke en traditionele Pakistaanse en Indische gerechten. Op het menu vind je de bekende oosterse Tandoori keuken, met zowel vegetarische als vis- en vleesspecialiteiten uit de kleiovencultuur. Je dineert er in een ontspannen sfeertje terwijl je nieuwe smaken ontdekt. Ook afhalen is mogelijk. En als je zin hebt in een oosters feest bij je thuis, zijn er ook cateringformules.Groupon-deals

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie min. 48u op voorhand, via www.groupon-reservation.be. Geldig van dinsdag tot zondag van 18u tot 22u en vrijdag tot 23u. Niet geldig op zaterdag en gesloten op maandag. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Voor een lamsschotel, visschotel of mixed starter betaal je een toeslag van € 10 p.p. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de spice and taste ninove