Aucune nouvelle notification

Sun art

Meylandtlaan 109, Heusden-Zolder

Relaxerende massage van 60 minuten met of zonder hot stones bij Sun art

Choisissez votre offre

Points forts

Leun solo of samen achterover terwijl je jezelf een uur lang ongegeneerd toestaat te ontspannen.

À propos de ce deal

In 60 minuten kan je de was doen, afwassen en afdrogen, de vloer in de was zetten, ruziemaken met je partner en deze weer goedmaken. Als je al stress krijgt van al deze keuzes is het sowieso tijd voor een massage bij Sun art.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor een hotstone massage of relaxerende massage voor 1 persoon (waarde € 60)
  • € 59,99 voor een hotstone massage of relaxerende duo-massage voor 2 personen (waarde € 120)

Een massage is een uitstekende manier om los te laten. Om even niet aan te denken aan de dagelijkse zorgen. Niet aan de drukte op het werk, niet aan de verbouwing thuis en niet aan de verjaardag waar je stiekem niet heen wil. 60 minuten lang mag je ongeneerd genieten van even-tijd-voor-jezelf-tijd. Bij Sun art krijg je een uitgebreide massage met hot stones, die spanning in spieren losmaken en die bovendien een ontspannend effect op je hebben vanwege de warmte. Willen jullie met zijn tweetjes een massage? Kan ook. Mannen worden tijdens een solomassage gemasseerd door een man, bij een duo-massage kunnen ze voor een mannelijke of een vrouwelijke masseur kiezen.

Sun art


Reinigen, peelen, masseren of een Energy Power treatment: bij Sun art zijn ze van alle ‘schone’ markten thuis. Je kan hier delen van je gezicht laten ontharen of een bruin-zonder-zon kleurtje krijgen door middel van een facial tanning spray. Mensen met overgewicht die willen afvallen, kunnen hier advies krijgen en afslanken door middel van de universal Contourwrap.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 011/60.40.29 (met vermelding van Groupon). Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 21u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Keuze uit een hotstone of relaxerende massage. Beperkte beschikbaarheid in de laatste 2 weken van december. Extra: 20% korting op de volgende behandeling en een quick gelaatsmassage (20 min.) van 20 voor 15 euro. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Sun art