Aucune nouvelle notification

Indisch driegangenmenu met papadums en 4 sauzen vooraf bij Taj Mahal

Jusqu'à -67%
3 Avis
Choisissez votre offre

Points forts

Geef je smaakpapillen een verwenbeurt met drie uitgebreide Indische gerechten.

Avis positifs récents

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Détails de l'offre

Om nieuwe smaken te ontdekken kan je je volledige kruidenrek in een pan gooien en hopen op het beste, of je kan langskomen bij een Indisch restaurant dat precies weet welke specerijen je in culinaire vervoering kunnen brengen. Verwen je smaakpapillen bij Taj Mahal met een driegangenmenu voor 2 of 4 personen.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor een driegangenmenu voor 2 personen (waarde € 80,20)
  • € 49,99 voor een driegangenmenu voor 4 personen (waarde € 151,90)

‘Pa-pa-ra-pa-paaaa’ bij Taj Mahal ga je spontaan zingen als je de menukaart ziet: teveel smakelijkheden bij elkaar. Om te beginnen krijg je papadums op je bord met vier verschillende sauzen om uit te kiezen. Daarna mag je zelf je voor- en hoofdgerecht van de kaart kiezen. Het nagerecht is een Indisch dessert van het huis.

Taj Mahal


Taj Mahal is een Indisch restaurant dat de smaken van het Verre Oosten naar ‘t stad brengt. Het restaurant krijgt goede bezoekerscommentaren op Tripadvisor.com

Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 1 voucher per reservatie, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via tel. 03/337.71.37 met vermelding van Groupon. Open elke dag van 12u tot 24u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Voor scampigerechten, lamsgerechten of een mix van scampi en lamsgerechten geldt een supplement van € 3. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Taj Mahal Anwerpen

Taj Mahal Anwerpen

Restaurants, Restaurant Indien