Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Thai Orchids

Graaf Van Hoornestraat 6, Antwerpen

Thaise soep met dim sum à volonté voor 2 of 4 personen bij Thai Orchids (vanaf € 27,99)

Choisissez votre offre

Points forts

De dim sum komt in 4 varianten: rundvlees, kip, varkensvlees en een vegetarische soort.

À propos de ce deal

Het leuke aan bij je oma aan tafel schuiven is dat ze je toelaat om minstens drie keer bij te scheppen ‘omdat je nog groot en sterk moet worden’, terwijl je eigenlijk al 32 jaar bent. Ook bij Thai Orchids mag je meermaals bijscheppen, en dan wel van de authentieke dim sum.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor Thaise soep en dim sum à volonté voor 2 personen (waarde € 74)
  • € 44,99 voor Thaise soep en dim sum à volonté voor 4 personen (waarde € 148)

Bij Thai Orchids krijg je om te beginnen een Thaise soep voorgeschoteld. Daarna mag je à volonté proeven van hun assortiment dim sum. Dit zijn diverse Aziatische hapjes, vergelijkbaar met de Spaanse tapas. Je hebt de keuze uit gerechten met rundvlees, kip, varkensvlees of de vegetarische variant.

Thai Orchids


Thai Orchids nodigt je uit om de Aziatische keuken te ontdekken in een oosters decor op het Zuid. De Leopold de Waelplaats, de kaaien en al hun uitnodigende cafés liggen vlakbij, ideaal om achteraf nog een stapje in de wereld te zetten.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via 03/345.79.08 via e-mail thaiorchidsbelgium@gmail.com met vermelding van Groupon. Open op alle dagen van 17u tot 22u. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Thai Orchids