Aucune nouvelle notification

The Black Sheep

Kapelstraat 100, Sint-Niklaas

Ribbetjes incl. dessert voor 2 of 4 personen bij The Black Sheep Pub

Jusqu'à -54%
110+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Een stevige portie spareribs met een Dame Blanche in een sfeervolle pub in het Waasland Shopping Center.

Détails de l'offre

Irish pubs zijn best consistent als het op krommingen en smaak aankomt. Denk maar aan de strategisch gebogen vergulde tapkranen of de tuit van die oude theepot. Bij The Black Sheep Pub gaan de krommingen zelfs op je bord verder… met een portie geometrisch gebogen warme spareribs.

Kies uit de volgende opties


  • € 24 voor ribbetjes met dessert voor 2 personen (waarde € 48,80)
  • € 44 voor ribbetjes met dessert voor 4 personen (waarde € 97,60)

In deze deal moet je geen zwart schaap aanwijzen voor een lege maag, want met een rij ribbetjes, 3 verschillende sausjes en brood op de plank zit je zeker gebakken om je honger te stillen. Met een Dame Blanche sluit je een oerdegelijke lunch of diner af.

Menu

Hoofdgerecht

  • Ribbetjes met 3 verschillende sausjes, geserveerd met brood

Dessert

  • Dame Blanche

The Black Sheep Pub


The Black Sheep Pub is gevestigd in het Waasland Shopping Center, wat het restaurant meteen een ideale bestemming maakt voor een koffie, thee, lunch of diner tijdens of na een dagje winkelen. Je treft er een sfeervol ingerichte pub aan met het typische houtwerk, boekenkasten, theepotten en whiskeyflessen die de zaak decoreren. De rode zeteltjes brengen een aparte kleurrijke toets in het interieur. In de zomermaanden is er een ruim buitenterras.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Min. 48u op voorhand, via www.groupon-reservation.be. Open van maandag tot donderdag en zaterdag van 8u30 tot 21u en vrijdag van 8u30 tot 22u30. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Geldig voor diner en lunch. Maximaal 1 groupon per tafel te gebruiken. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

The Black Sheep

Restaurants