5 of 10 nummers Tuinseizoen, het abonnement stopt automatisch

Choisissez votre offre

Points forts

Tuinseizoen is het magazine met o.a. tuinreportages, plantenportretten, praktisch tuinieren en snoeitips om je tuin nog mooier te maken.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur
M
Marian
7 notes1 avis
juin 1, 2021
Ook ik ben benieuwd wanneer ik het 1e nr mag ontvangen !
B
Brigittetop reviewer
28 notes20 avis
février 9, 2021
Ik kijk alvast uit naar deze magazines. Tot op heden nog niet ontvangen.
K
Kurttop reviewer
29 notes7 avis
novembre 26, 2020
goed

À propos de ce deal

  • Tuinseizoen een half jaar of een jaar thuisbezorgd
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Tuinliefhebbers vinden in dit magazine o.a. tuinreportages, plantenportretten, snoeiactiviteiten van de maand, de kweker aan het woord, een kijkje bij een tuinontwerper en tuinnieuws om je tuin nog mooier te maken
bestellen vóór 1e nummer geleverd op
1 september 17 september
6 oktober 22 oktober
1 december 17 december

Tuinseizoen

Tuinliefhebbers genieten nog meer van hun tuin met Tuinseizoen. Tien keer per jaar staat dit magazine boordevol nuttige informatie, adviezen van experts en praktische tips voor de siertuin, moestuin, terras en vijver. Met inspirerende tuinreportages, uitgebreide plantenportretten, praktisch tuinieren, snoeiactiviteiten van de maand, de kweker aan het woord, een kijkje bij een tuinontwerper en tuinnieuws om je tuin nog mooier te maken.

Conditions

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in België. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 10 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de TUINseizoen magazine