Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Uitgeverij De vliegende keeper

Ontdek Dennis Praet en steun de Cliniclowns!

Choisissez votre offre

Points forts

Het boek is een must voor elke Anderlechtsupporter en voor alle jonge, en ook de nieuwsgierige oudere, voetballiefhebbers!

À propos de ce deal

De deal

  • € 9,99 voor Dennis Praet 10 (Mensen en momenten over en van de Gouden Schoen) (waarde € 19,95)

Beschrijving

DENNIS PRAET SCHENKT ZIJN DEEL VAN DE OPBRENGST VAN DIT BOEK INTEGRAAL AAN DE CLINICLOWNS.

Welke jonge voetballer droomt er niet van om te zijn zoals Dennis Praet? De Gouden Schoen 2015 van Anderlecht bezit de uitstraling van de sympathieke buurjongen om de hoek. Dát is hij ook in het echt: aaibaar, zonder enige pretentie. Toch is hij tegelijk veel meer dan dat.

In het boek ‘Dennis Praet, 10. Mensen en momenten over en van de Gouden Schoen’ ontdekken we wie de ware Dennis is. Dit is geen biografisch werk, maar een kennismakingsboek. Tien mensen die belangrijk waren en zijn voor Dennis Praet geven vrank en vrij hun mening over hem.

Vijf uit de persoonlijke en vijf uit de professionele sfeer. Vader Herman, vriendin Sharon, ‘vervangende grootvader’ Omer, beste vriend/zakenpartner Yannick en voetballer-vriend Denis praten over ervaringen met ‘de mens Dennis’. Coach Besnik Hasi, RSCA-hoofd scouting Urbain Haesaert, KRC Genkjeugdtrainer Dirk Gilis, ploegmaat Steven Defour en radio- en televisiecommentator Peter Vandenbempt laten hun licht schijnen over de mogelijkheden van ‘de voetballer Praet’. En die zijn niet gering.

Het boek bevat een unieke collectie beelden uit de jeugdjaren van Dennis en prachtige sportportretfotografie over zijn prestaties bij RSC Anderlecht.

Conditions

Voucher geldig gedurende 3 maanden na aankoopdatum.
Beperkt tot 1 voucher per persoon. U mag er 1 extra kopen als geschenk.

Bestelling: stuur mail naar: tom@devliegendekeeper.com met naam, adres en vouchercodes.
Extra kost: 3€ voor levering.
In geval van annulatie, binnen de 48u verwittigen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Uitgeverij De vliegende keeper

De Vliegende Keeper is een jonge uitgeverij die zich specialiseert in het uitgeven van sport- en andere boeken.