Aucune nouvelle notification

Verf met Advies

9 emplacements

Waardebonnen voor verf en schildersmaterialen bij Verf met Advies

Choisissez votre offre

Points forts

Verf de muren van je huis in felle kleuren of houd het op sober gebroken wit, maar laat je in elk adviseren door een vakkundig team.

À propos de ce deal

Net als fletse wangen tijdens de winter, een garderobe met doorgaans zwarte kledingstukken of de witte vacht van een dwergpoedel, kunnen de muren van je huis ook wel eens een ander kleurtje gebruiken. Met een waardebon van € 19, € 29 of € 69 krijg je niet alleen verf, maar ook een persoonlijk kleuradvies op maat in de winkel.

Kies uit de volgende opties


  • € 19 voor een waardebon voor schildermateriaal en professioneel advies (waarde € 50)
  • € 29 voor een waardebon voor schildermateriaal en professioneel advies (waarde € 100)
  • € 69 voor een waardebon voor schildermateriaal en professioneel advies (waarde € 250)

Of je je muren nu gothic zwart wil, zalmroze of okergeel, met een van de waardebonnen van Verf met Advies krijg je, tjah, verf én advies. Misschien zijn de kozijnen toe aan een wat feller kleurtje dan beige. Kan. Als je héél wat anders wil, maar nog niet precies weet hoe of wat, kunnen de medewerkers je prima adviseren. Of het nu gaat om verfkeuze, gebruik van materialen en de juiste schildertechnieken: they know what to do and how to do it. De waardebon van € 50 is te gebruiken bij een minimum besteding van € 100, de bon van € 100 bij een minimum besteding van € 200 en de bon van € 250 bij een minimum besteding van € 500.

Verf met Advies


De mensen van Verf met Advies weten hoe belangrijk de kracht van kleur in je interieur is. Door de juiste kleurkeuze van bijvoorbeeld muren, kan je een kamer groter of juist kleiner laten lijken. Of gewoon gezelliger, dat kan natuurlijk ook. Hier krijg je kleuradvies op maat en informatie over het juiste verfsysteem. Verf met Advies heeft vestigingen in Hasselt, Diest, Sint-Truiden, Tienen, Genk, Lanaken, Helchteren, Tongeren en Lommel.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 1 voucher per aankoop, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Geen reservatie nodig. Geef je Groupon-voucher aan de kassa.
Bijkomende info: Voucher is geldig in 9 vestigingen (Hasselt, Diest, Sint-Truiden, Tienen, Genk, Lanaken, Helchteren, Tongeren en Lommel). Voucher enkel geldig op verfproducten en schildersmateriaal. De waardebon van € 50 is te gebruiken bij een minimum besteding van € 100, de bon van € 100 bij een minimum besteding van € 200 en de bon van € 250 bij een minimum besteding van € 500. Voucher is niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Verf met Advies