Aucune nouvelle notification

Elslo 71, Evergem

Tweegangenmenu naar keuze voor 2 of 4 personen bij eetcafé Versus

Jusqu'à -55%
Choisissez votre offre

Points forts

De keuze voor het hoofdgerecht is voor jou, de chef van Versus kiest je dessert.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Détails de l'offre

Steak, brochette en scampi’s zijn natuurlijke vijanden, en zullen in het wild elkaar altijd mijden. Daarom liggen ze ook nooit samen op één bord, maar wel apart met een garnituur en wat frietjes, zoals in het menu van Versus.

Kies uit de volgende opties


  • € 24 voor een tweegangenmenu voor 2 personen (waarde € 52)
  • € 46 voor een tweegangenmenu voor 4 personen (waarde € 104)

Voor het hoofdgerecht heb je de keuze uit een sappige steak, smaakvolle brochette of knapperige scampi’s. Deze 3 gerechten worden elk geserveerd met frietjes en een garnituur. Bij de vleesgerechten heb je de keuze uit 8 verschillende sauzen, of je kan je schotel sausloos verorberen. Ook de scampi’s worden bereid zoals jij het wilt. Hierna volgt nog een toetje, uitgekozen door de chef.

Versus


Eetcafé Versus in Evergem is, naast een restaurant waar je terechtkan voor een snack, warm drankje of uitgebreidere maaltijd, ook een cateringservice. Zo kan je ook van hun kookkunsten genieten wanneer je thuis een feestje plant.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 3 vouchers per persoon, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Open maandag van 10u tot 18u, dinsdag tot vrijdag van 10u tot 22u, zaterdag van 11u tot 22u en zondag en feestdagen van 11u tot 22u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Versus

Restaurants, Restaurant Francais