Aucune nouvelle notification

Wijn- & Tapasbar Vinho Zedelgem

Brugsestraat 174, Zedelgem

Tapasschotel (warm en koud) met glas wijn voor 2 of 4 personen vanaf €29,99 bij Wijn- & Tapasbar Vinho Zedelgem

Choisissez votre offre

Points forts

Het doel van Wijn- & Tapasbar Vinho is jullie te laten proeven van verschillende soorten wijn gecombineerd met lekkere tapas.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een luxueuze tapasschotel (warm & koud) met een glas wijn voor 2 personen (waarde € 60)
  • € 57,99 voor een luxueuze tapasschotel (warm & koud) met een glas wijn voor 4 personen (waarde € 120)
  • € 85,99 voor een luxueuze tapasschotel (warm & koud) met een glas wijn voor 6 personen (waarde € 180)

Het doel van wijn- en tapasbar Vinho is jullie te laten proeven van verschillende soorten wijn gecombineerd met lekkere tapas en dit in een warm en gezellig kader. In de zomer kunt u tevens genieten van een zonnig terras. De wijnbar is gelegen te Zedelgem, West-Vlaanderen.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: De voucher is 3 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er één extra aankopen als geschenk.
Reserveren: Verplicht te reserveren op het nummer 050/70.47.48 met vermelding van Groupon en je code.
Opgelet: Gelieve cash te betalen, er is geen mogelijkheid om elektronisch te betalen. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Openingsuren: Reservatie tussen volgende tijdstippen: op vrijdag van 19u00 tot 22u00, zaterdag van 19u00 tot 22u00 zondag van 18u00 tot 22.00u.
Bijkomende info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 24 uur op voorhand verwittigen!

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Wijn- & Tapasbar Vinho Zedelgem

Frederik Vanhooren a des années d'expérience en ce qui concerne la dégustation des vins dans plusieurs pasy. Il a suivi des formations (sommelier, maître de vin, WSET Advanced certificate) et a travaillé autant que sommelier dans différents restaurants. Puis, l'idée lui est venue d'ouvrir son propre bar à vin.