Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Vitality Line

Rijmenamsesteenweg 168, Haacht

Afslankprogramma van 5 of 10 weken, incl. bodyscan bij Vitality Line

Choisissez votre offre

Points forts

Na de bodyscan wordt een persoonlijk afvalprogramma opgezet, waarna je begeleider je blijft motiveren het te volgen.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 29 voor 5 weken afslankprogramma (waarde € 75)
  • € 49 voor 10 weken afslank programma (waarde € 150)

Wil je gezond en snel afslanken tegen de zomer en toch genieten van aardappelen, brood en pasta? Bent u die overtollige kilo’s echt beu? Krijgt u die laatste vetophoping niet weg ? Vitality Line heeft een oplossing : de gezonde afslankkuur met gegarandeerd resultaat.

Extra : Groupon klanten krijgen 10% korting voor de ampullen voor meer effectiviteit

Inhoud van de programma : eerste gesprek van 1/2u met bodyscan, voedingsadvies. Dan elke week een afspraak om het programma te volgen. De persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je goed opgevolgd wordt en werkt motiverend Een speciaal programma wordt samen met je gesteld

Met de Vitality Line Afslankkuur krijgt je minder zin in ongezond eten en je vetverbranding neemt aanzienlijk toe.

Vitality Line

Wil je graag afvallen, maar weet je niet goed hoe je het op je eentje moet aanpakken,als professionele afslank coach begeleiden we u graag . Dankzij het op maat samengesteld afslankingsprogramma leer je op een gezonde manier je voedingspatroon te doorbreken en herop te bouwen, waardoor het perfect mogelijk is om tussen 5 en 20 kg te verliezen!

Conditions

3 maanden vanaf het moment van aankoop. Niet geldig op maandag en zondag. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren verplicht telefonisch op 04 84226 184 of 016/85 0740, o.v.v. Groupon. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Vitality Line