Aucune nouvelle notification

Online cursus Sociale Hygiëne bij WAL-Opleidingen

Choisissez votre offre

Points forts

Neem op je eigen tempo 9 hoofdstukken van zo’n 15 min. door om je Sociale Hygiëne te halen, een belangrijk diploma in de Nederlandse horeca.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

  • 1 jaar toegang tot de online cursus Sociale Hygiëne
  • Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne is in Nederland verplicht voor eigenaren die alcohol schenken en/of verkopen
  • Deze Verklaring haal je door te slagen voor het examen Sociale Hygiëne
  • Leer wat je moet doen als een gast dronken of gewelddadig wordt
  • En leer ook over drugs, gokken, gastvrijheid, wet- en regelgeving in de Nederlandse horeca en het sociaal-hygiënisch beleid en Nederlandse arbeidswetgeving
  • 9 modules van elk zo’n 15 minuten
  • Inclusief oefenexamen met 80 vragen

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2021.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Aanmelden: online inwisselen op wal-opleidingen.nl/product/sociale-hygiene, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: na inwisseling van je groupon heb je 1 jaar toegang tot het cursusmateriaal. Deze cursus is ontwikkeld voor Nederland, en bevat daarom elementen die op de Nederlandse wet- en regelgeving gebaseerd zijn, maar het bevat ook veel elementen die algemeen informatief zijn.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de WAL-Opleidingen

WAL-Opleidingen helpt je efficiënt op weg met haar verschillende online cursussen. De online cursus Sociale Hygiëne is bedoeld voor diegenen, die een leidinggevende functie willen gaan vervullen in een horecabedrijf, vereniging of een andere plaats waar alcoholhoudende drank worden geserveerd. WAL staat voor Watch And Learn en dat is letterlijk wat je hier doet, want je hoeft geen ellenlange lappen tekst door te nemen. Elke video neemt zo'n 15 minuten in beslag, omdat alle relevante info kort wordt opgesomd. De online cursus Sociale Hygiëne wordt afgesloten met een oefenexamen met meer dan 80 vragen.