Een sauna op wielen voor een weekend voor € 124,99 van Wellness On Wheels

Wellness On Wheels

Jusqu'à -50%
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Avis positifs récents


Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur

Points forts


 

De deal

  • € 124,99 voor een sauna-on-wheels voor een weekend (2 dagen) (waarde € 250)

Beschrijving

Hun mobiele sauna kan op alle voor onder vermelde afmetingen toegankelijke plaatsen worden afgeleverd. De sauna heeft een diameter van 210 cm en is 310 cm lang. De sauna staat gemonteerd op een verrijdbaar onderstel, de maximale afmetingen zijn: lengte 540 cm, breedte 245 cm, hoogte 315 cm. Stroomvoorzieningen hebt u niet nodig, onze sauna wordt verwarmd met hout. Het droge brandhout nodig voor 4 à 5 uur sauna plezier wordt meegeleverd. Aansluiting op het elektriciteitsnet is niet noodzakelijk.

Ongeveer 40 minuten nadat u het vuur hebt aangestoken is de sauna klaar voor gebruik. Eventueel bijvullen van de houtstoof doet u tussen de verschillende saunamomenten. Om een zo goed mogelijk resultaat van uw saunabeurt te hebben, dient u rust- en afkoelingsmomenten in te lassen. Daarna dient u zich warm aan te kleden en gedurende 10 à 15 minuten rust te nemen. Nadien kan u eventueel nogmaals genieten van een saunabeurt.

Hun sauna is uitgerust met volgende accessoires: een emmer met lepel om water op de hete stenen te gieten, saunaborstel, hoofd- en rugsteunen, een zandloper, thermo- en hygrometers voor het aflezen van de temperatuur en de luchtvochtigheid.De sauna accessoires zijn meestal van hout, passend bij de saunasfeer.

Met het ter beschikking gestelde opgietconcentraat geeft u uw saunabeurt iets extra’s, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke gesteldheid. Zo’n opgietconcentraat zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar voegt ook aromatherapie toe aan uw saunabeurt. Door het opgieten van de saunastenen krijgt u een sissend geluid en stijgt de temperatuur. Deze temperatuursstijging in combinatie met de aroma ervaring versterken de relaxerende werking.

Conditions


Geldigheid: 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Beperkt tot 1 per persoon, 1 extra als geschenk aankopen mag.
Reserveren: Boek via de Groupon Booking Tool: reservation.groupon.be.
Bijkomende info: De sauna wordt zaterdag om 9u geleverd en word zondag om 17u opgehaald. Bij aflevering wordt een waarborg gevraagd van 150 €. Er wordt €1 per km aangerekend, maar de eerste 50 km zijn gratis!

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Wellness On Wheels


Zou u graag eens willen genieten van de heilzame werking van een sauna, maar u wil dit doen in uw eigen vertrouwde omgeving? Indien u niet houdt van overvolle saunacenters, kunt u een sauna bij Wellness On Wheels huren. Zij plaatsen deze mobiele sauna bij u in uw tuin, op uw terras,aan uw vakantiewoning...

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.