Aucune nouvelle notification

Wijn- & Tapasbar Vinho Zedelgem

Brugsestraat 174, Zedelgem

Tapasschotel (warm en koud) met glas wijn voor 2 of 4 personen vanaf €29,99 bij Wijn- & Tapasbar Vinho Zedelgem

Choisissez votre offre

Points forts

Het doel van Wijn- & Tapasbar Vinho is jullie te laten proeven van verschillende soorten wijn gecombineerd met lekkere tapas.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een luxueuze tapasschotel (warm & koud) met een glas wijn voor 2 personen (waarde € 60)
  • € 59,99 voor een luxueuze tapasschotel (warm & koud) met een glas wijn voor 4 personen (waarde € 120)
  • € 89,99 voor een luxueuze tapasschotel (warm & koud) met een glas wijn voor 6 personen (waarde € 180)

Het doel van wijn- en tapasbar Vinho is jullie te laten proeven van verschillende soorten wijn gecombineerd met lekkere tapas en dit in een warm en gezellig kader. In de zomer kunt u tevens genieten van een zonnig terras. De wijnbar is gelegen te Zedelgem, West-Vlaanderen.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: De voucher is 3 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er één extra aankopen als geschenk.
Reserveren: Verplicht te reserveren op het nummer 050/70.47.48 met vermelding van Groupon en je code.
Opgelet: Gelieve cash te betalen, er is geen mogelijkheid om elektronisch te betalen. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Openingsuren: Reservatie tussen volgende tijdstippen: op vrijdag van 19u00 tot 22u00, zaterdag van 19u00 tot 22u00 zondag van 18u00 tot 22.00u.
Bijkomende info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 24 uur op voorhand verwittigen!

À propos de Wijn- & Tapasbar Vinho Zedelgem

Frederik Vanhooren a des années d'expérience en ce qui concerne la dégustation des vins dans plusieurs pasy. Il a suivi des formations (sommelier, maître de vin, WSET Advanced certificate) et a travaillé autant que sommelier dans différents restaurants. Puis, l'idée lui est venue d'ouvrir son propre bar à vin.