Catégories
Aucune nouvelle notification
fermer
Utilisez le code 2DAYS et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire demain.

Waardebon van € 25 van webshop Wijnvoordeel.be

Choisissez votre offre
Ce produit part vite, dépêchez vous avant que tout ne soit vendu!

Points forts

Kies uit ruim 400 wijnen die na bestelling (bijna altijd) binnen een werkdag bij je thuis worden bezorgd.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Goede wijn, net als een traditionele bruid, is sierlijk, heeft een mooi bouquet en laat zich van de beste kant zien bij het walsen. Geef het jawoord aan een waardebon van Wijnvoordeel.

De deal

  • € 2,50 voor een waardebon van € 25
  • Er is een minimale besteding van €50,-
  • Proost van romige Chardonnay’s, volle Bordeaux tot zwoel Italiaans rood
  • Uit allerlei toonaangevende wijngaarden over de hele wereld
  • Maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur besteld? Dan wordt je wijn (bijna altijd) de volgende werkdag geleverd
  • Zaterdag of zondag besteld? In dit geval kan je (meestal) dinsdag een flesje openen
  • Wil je graag een wijn cadeau geven tijdens de kerstdagen, zorg er dan voor dat je uiterlijk dinsdag 21 december besteld hebt. Wegens drukte bij de post kan het alsnog later geleverd worden

Organiseer je een feestje en is je wijnrek leeg of wil je deze zomer wat nieuwe smaken uitproberen? Met deze waardebon heb je keuze uit meer dan 400 verschillende wijnen. Je hoeft dus niet te sjouwen met al die breekbare flessen. Doe er je (wijn)voordeel mee.

Conditions

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2022.
Aankoop: maximaal 1 groupon per klant, adres of e-mailadres te gebruiken.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, doe daarmee uiterlijk 31 januari 2022 je bestelling. Bestellen doe je op www.wijnvoordeel.be, met gebruik van je groupon-code. Als je voor 14.00 uur besteld, is de bestelling de volgende dag in huis (m.u.v. zondag en maandag).
Verzending: Inclusief gratis verzending.
Meer info: minimale leeftijd is 18 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Je groupon is inwisselbaar op alle wijnen (exclusief la famille Meiland wijnen en outletwijnen). Ook inwisselbaar op wijnen die al in de aanbieding staan. Bij retouren wordt geen geld teruggegeven, maar mag je iets anders uitkiezen. Aanbiedingen onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, neemt Wijnvoordeel contact met je op voor een eventueel alternatief. Niet geldig op reeds geplaatste en geleverde orders. Wijnvoordeel heeft het recht om prijzen te wijzigen en eventuele typefouten te corrigeren en is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. In dit laatste geval neemt Wijnvoordeel contact met je op en mocht het in jouw nadeel werken, dan heb je het recht om de bestelling te annuleren. Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken. Voor contact kan er gebeld worden van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer 0119 88 492 of via contact@wijnvoordeel.be. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Boursedouvin

Boursedouvin, la boutique de vente de vin en ligne la plus grande du Benelux, vous présente un assortiment de plus de 400 vins issus des vignobles célèbres du monde entier. Sur le site web, les vins sont classés par pays d'origine, couleur, prix, type de vin, etc.