Aucune nouvelle notification

gesloten vestiging

Haachtsebaan 20, Keerbergen

Onbeperkt wokken voor 2 personen bij Wok Dynasty Keerbergen

Jusqu'à -52%
1 000+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Geniet onder andere van wokgerechten, diverse soepen, dagverse sushi, teppanyaki, warme en koude gerechten, dessert en meer.

Détails de l'offre

De deal

  • € 34,99 voor onbeperkt wokken inclusief gin tonic voor 2 personen (waarde € 73)

Je mag zoveel eten als je wil, tot je honger gestild is. Zo kan je beginnen met een soepje met brood. Hierna volgt een bezoekje aan een van de buffetten, met warme en koude voorgerechten. De chefs maken voor jou vervolgens graag wokschotels en teppanyaki gerechten klaar die je zelf samenstelt. Eindigen kan je doen met een goed gevuld dessertbordje. Je krijgt elk ook nog een gin tonic.

Wok Dynasty Keerbergen

Geen interieur met een vijver, gouden accenten en Chineze vazen bij Wok Dynasty, maar een modern en trendy decor waar wokken centraal staat. Je kan hier terecht voor het betere wokgebeuren, verse sushi, teppanyaki en ook voor een uitgebreid dessertbuffet.

Conditions

Tot 120 dagen vanaf de aankoop, van dinsdag tot zondag, tijdens de openingstijden. Niet geldig op feestdagen. Max. 20 voucher(s) per persoon, maar je kan er 20 extra kopen om cadeau te doen. Supplement: exclusief drankjes. Reserveer minimaal 24u op voorhand via de http://reservation.groupon.be. Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

gesloten vestiging

Restaurants, Restaurant Chinois, Restaurant asiatique