Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Valaarstraat 152, Wilrijk

Personal shopping of garberobe planning van 4 uur bij Yourstyle & Colors

Choisissez votre offre

Points forts

Leer de juiste kleurcombinaties te maken, kledij te kopen die bij jouw figuur en persoonlijkheid passen en richt je kast opnieuw in.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor Garderobe planning van 4u (waarde € 75)

Je weet niet wat aan te trekken. Je hebt het overzicht over je garderobe verloren en je hebt er problemen mee om de kleding in je kleerkast mooi met elkaar te combineren.  Yourstyle&colors helpt je om met minder kleding, meer combinaties te maken, de juiste kledij te kopen en dus geld te besparen!  We doorlopen samen je kleerkast en gaan op zoek naar ideale kledingcombinaties. Je zal versteld staan hoeveel mogelijkheden er zijn met je huidige kleding.

  • € 34,99 voor Personal shopping van 4u (waarde € 75)

Tijdens een personal shopping ga je met Yourstyle&colors op shopping trip en krijg je persoonlijke begeleiding en advies terwijl je shopt.

 

Conditions

Beperkt tot 1 voucher per persoon, maar je mag 1 extra kopen als geschenk.
Alleen geldig voor optie aangeschaft.
Voucher geldig tot 12 maanden na aankoop.
Reserveer via het nummer +32 488/ 91.93.61, 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Yourstyle&colors

Yourstyle&colors gaat voor u op zoek naar de kledingstukken die bij jouw figuur en persoonlijkheid passen. Je leert de juiste kledingskeuzes maken, die jou doen stralen. Zo voorkom je in de toekomst tijdverlies, miskopen en vooral teleurstellingen! Wij helpen je om je zelfvertrouwen terug te winnen. Voor elk wat wils want er kan zowel in de budgetketens als in de exclusieve boetieks geshopt worden.