Kijk vooruit,
wij staan achter u

Zet de volgende stap om uw bedrijf te laten groeien.

Complete marketingoplossing voor jouw onderneming

Neem de volgende stap om jouw bedrijf te laten groeien met een geïntegreerde marketingoplossing van Groupon. Jouw persoonlijke digitale en mobiele campagne zal nieuwe klanten brengen en de verkoop stimuleren, terwijl je online en mobiele aanwezigheid jouw naamsbekendheid zal vergroten. Onze missie is om door middel van onze expertise winstgevende marketing te bieden aan zowel plaatselijke als landelijke bedrijven. Door met ons samen te werken kan je rekenen op traceerbare, meetbare resultaten met waardevolle inzichten in de klant, wat zal helpen bij het vormgeven van jouw toekomstige marketinginspanningen.

Persoonlijk advies

Wij helpen jou bij het ontwerpen van een marketingcampagne die voldoet aan jouw bedrijfsbehoeften. Van een toenemende bekendheid tot aan het verkrijgen van nieuwe klanten om de reservecapaciteit te vullen, we helpen je jouw doelen te realiseren.

Geen kosten vooraf

Betaal alleen per geworven klant. Onze winstgedreven campagnes zijn ontworpen om klanten naar jouw bedrijf te trekken, met veel kansen op up- & cross-selling.

Nieuwe klanten en verkoop

Groupon-klanten zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, maar blijven trouw aan de plaatsen waar ze van houden. Zij besteden meer bij fantastische bedrijven en raden hun favoriete plekken aan bij vrienden.

Lees hier wat Groupon voor u kan doen

Groupon betekent zaken doen

We hebben alles wat u nodig hebt voor een succesvolle campagne.

Ontvang je klanten

Het is simpel om Groupons in te wisselen via onze mobiele apps. U hoeft alleen maar de streepjescode te scannen of de naam van de klant in te voeren – dat is alles!

Volg uw successen

Optimaliseer aanbiedingen, leer meer over klanten en monitor feedback met intuïtieve campagne-managementtools in het Merchant Center.

Krijg ideeën en inzichten

Visit the Groupon Ondernemersblog for the latest tips, tricks, and research to grow your business.

Wat ondernemers zeggen

“Samenwerken met Groupon was een eenvoudige keuze. Het zorgt ervoor dat ik mijn klanten een topavond aan een topprijs kan aanbieden.”

– Philip Bolle, Zaakvoerder, Hollywood Café

Wat ondernemers zeggen

“Voor mij is een samenwerking met Groupon logisch. Het zorgt ervoor dat ik mijn droom om zelf een zaak uit te bouwen, kan verwezenlijken.”

– Roger Bretagnon, Zaakvoerder, Anti Aging Center

Wat ondernemers zeggen

“Ondanks dat we er wat weigerachtig tegenover stonden, besloten we toch een sprong in het donker te wagen. Je weet maar nooit! Onze verkoop haalde fenomenale cijfers en onze upsell was zeer hoog (=winst!). Beloften ruimschoots ingelost!”

– Hilde De Lil, Zaakvoerder, Thermen Tadema

Wat ondernemers zeggen

“Groupon is een werkelijke marketing-slag met aangepaste werktuigen, die het ons mogelijk gemaakt heeft een nieuw cliënteel te verwerven, en ons bezoekaantal te verhogen in stille periodes.”

– Sylvain Cerruti, Zaakvoerder, La Fortuna Del Quadrifoglio

Zet de volgende stap om uw bedrijf te laten groeien

Wil je in contact komen met Groupon? Wij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur: +32 2 588 96 70