Aucune nouvelle notification

dream extensions

Kappersbehandelingen voor mannen en vrouwen bij Dream Extensions

Jusqu'à -69%
280+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Een nieuwe coupe voor dames of heren, waarbij dames aanvullend nog kunnen kiezen voor brushing, versteviging en kleuring.

Détails de l'offre

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor mannen: wassen, snit en drogen (waarde € 18)
  • € 9,99 voor vrouwen: wassen, snit en drogen (waarde € 18)
  • € 19,99 voor vrouwen: wassen, snit, brushing, versteviging (waarde € 38)
  • € 29,99 voor vrouwen: wassen, snit, brushing, versteviging en kleuring (waarde € 98)

Begin de lente goed met een opgefrist kapsel, al dan niet met brushing, versteviging en een nieuw kleurtje voor de dames. Behandelingen tot halflang haar tot aan de schouders zijn inbegrepen in de deal. Wanneer er meer dan 35 gram kleuring nodig is, wordt er een supplement van € 7 aangerekend.

Dream Extensions

In dit nieuwe kapsalon in Wilrijk word je onder handen genomen door de scharen, kammen, haardrogers en scheermessen van Geraldine en Luc. Haarverlengingen zijn hun specialiteit, maar ook voor een klassieke coupe, brushing, kleuring en meer kunnen dames en heren er terecht. In het kapsalon huist ook baardenshop.be waardoor mannen er ook een uitgebreide scheerbeurt kan nemen met kwaliteitsproducten en -verzorging.

Conditions

3 maanden vanaf de aankoop, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9u tot 18u, op woensdag van 13u tot 18u en op zaterdag van 8u tot 16u. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op 03/291.45.75. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de dream extensions

dream extensions

Institut de beauté, Salon de coiffure, Coupe de cheveux
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.