Aucune nouvelle notification

Forever Flawless

Revitaliseer je gezicht met een Diamond Infused Deep Cleaning Treatment bij Forever Flawless

Jusqu'à -79%
100+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Enthousiaste beautyprofessionals trakteren je op een huidanalyse, een peeling, een stoommasker met vitamine C boost en een voedend serum.

Détails de l'offre

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 Diamond Infused Deep Cleaning Treatment voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 44,99 voor 2 Diamond Infused Deep Cleaning Treatments voor 1 persoon (waarde € 198)
  • € 82,99 voor 2 Diamond Infused Deep Cleaning Treatments voor 2 personen (waarde € 396)

Gedurende 45 minuten word je hartelijk ontvangen en in de watten gelegd. De behandeling begint met een intake en huidanalyse. De peeling die daarna komt, verwijdert dode en droge huidcellen en wordt gevolgd door een stoommasker met een vitamine C boost. Na het verwijderen van het masker wordt tenslotte nog een voedend serum opgebracht.

De parabeen-vrije en niet op dieren geteste producten die bij de Diamond Infused Deep Cleaning Treatment gebruikt worden - en sowieso alle producten bij Forever Flawless - bevatten extra-fijn diamantpoeder om de bovenste laag van de huid zachtjes mee te exfolieëren. Doel daarvan is de vitaminen, moisturizers en plantaardige en leeftijdstrotserende ingrediënten dieper en effectiever te laten doordringen in de huid. Stuk voor stuk zijn dat belangrijke bondgenoten in de strijd tegen rimpels en fijne lijntjes en andere huidproblemen zoals ouderdomsvlekken, acne, huidstriemen etc.

Forever Flawless

De missie van Forever Flawless is verouderingsprocessen trotseren en jouw frisse, energieke, gerevitaliseerde en verjongde uiterlijk behouden. De ambitieuze, luxueuze salon neemt een ereplek in op de prestigieuze Schuttershofstraat en is zeven dagen in de week open.

Conditions

Geldig tot 6 maanden vanaf de aankoop op alle dagen van de week. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer telefonisch op 03 232 59 22 met vermelding van Groupon . 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Forever Flawless

Forever Flawless

Institut de beauté, Forfait beauté
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.