Historia

6 of 12 nummers Historia (het abonnement stopt automatisch)

Choisissez votre offre

Points forts

Historia is een magazine waarin geschiedenis tot leven gebracht wordt met verhalen over o.a. veldslagen en legendarische personen.

Avis des membres de Groupon

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 6 of 12 keer Historia Magazine op je deurmat
  • Je abonnement stopt automatisch
  • Reis naar het verleden en lees van alles over belangrijke veldslagen, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen

Historia Magazine

Historia is een magazine dat 12 keer per jaar - dus maandelijks - verschijnt en de geschiedenis tot leven brengt. Je beleeft de belangrijke veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en geniet van spannende verhalen over misdrijven en internationale conflicten, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen. Met een abonnement kan je het magazine ook gratis online lezen.

Conditions

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Levering: ga voor 6 nummers naar historia.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-6-nummers en voor 12 nummers naar historia.mijntijdschrift.net/abonnementen/view/groupon-12-nummers, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: alleen geldig voor adressen in België. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Historia