Aucune nouvelle notification

Aesthetics Beauty Clinics

Door Verstraetelei 6, Brasschaat

1 of 2 microdermabrasie-gelaatsverzorgingen bij Aesthetic Beauty Clinics

Jusqu'à -74%
30+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Een professionele behandeling tegen verouderingstekens, doffe, verslapte of vermoeide huid nabij het Kasteel van Brasschaat.

Détails de l'offre

Je gezicht is net een zon: het kan in alle glorie schijnen, zo lang er maar geen rode neus in de weg zit. Met een luxe-behandeling bij Aesthetic Beauty Clinics reken je af met rode bobbels en laat je jouw gelaat terug fonkelen als een jonge ster.

Kies uit de volgende opties


  • € 59,99 voor 1 luxe-gelaatsverzorging met microdermabrasie (waarde € 195)
  • € 99,99 voor 2 luxe-gelaatsverzorgingen met microdermabrasie (waarde € 390)

In deze deal krijg je een luxe-gelaatsverzorging met microdermabrasie, glycolpeeling en collageenserum. De glycolpeeling is een intensieve behandeling op basis van fruitzuren waarmee je pigmentvlekken, ouder wordende of doffe, verslapte en vermoeide huid en je eerste fijne rimpels te lijf gaat.

Microdermabrasie is dan weer bedoeld om huidimperfecties weg te werken met behulp van ‘zandstralen’ op je gelaat. Het collageenserum wordt in deze behandeling optimaal opgenomen door je huid zodat je er weer stralend uit gaat zien en je huid aan elasticiteit terugwint.

Aesthetic Beauty Clinics


Dit professionele schoonheidsinstituut heeft een groot aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Figuurcorrecties, anti-ageverzorgingen, haartransplantatie, definitief ontharen en veel meer. Aesthetic Beauty Clinics is gelegen in het centrum van Brasschaat, vlakbij Antwerpen, naast het Kasteel van Brasschaat.

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen). Niet geldig in augustus.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 03/653.08.01 (met vermelding van Groupon). Open van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 16u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Aesthetics Beauty Clinics

Soin du visage et de la peau, Soin du visage