Be Delicious

Afslanken met 5 tot 20 Slimline-sessies bij Be Delicious

Offre limitée dans le temps!
10+ visites aujourd'hui
Choisissez votre offre

Points forts


Een ontspannende therapie voor wie wil ontgiften, afvallen en verjongen.

Avis positifs récents


Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur
Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Points forts


Kies uit 4 opties

  • € 69,99 voor 5 sessies SlimLine™ (waarde € 250)
  • € 89,99 voor 10 sessies SlimLine™ (waarde € 495)
  • € 129,99 voor 15 sessies SlimLine™ (waarde € 725)
  • € 159,99 voor 20 sessies SlimLine™ (waarde € 945)

SlimLine™ is een afslankingstechniek die dankzij een combinatie van warmte, zuurstof en licht je stofwisseling stimuleert om ervoor te zorgen dat je lichaam op een hoger tempo vetten verbrandt. Er zijn verschillende programma’s mogelijk die gericht zijn op het verjongen en verstrakken van de huid en op het verliezen van vet. Mocht je nog meer sessies willen dan komt dat goed uit want je krijg 20% korting op de aankoop van een abonnement met 10 sessies.

Be Delicious

Be Delicious, aan de rand van de Belgische hoofdstad, is uitgerust met diverse technologieën die ervoor zorgen dat zowel dames als heren zich van hun beste kant kunnen laten zien. Gelaatsverzorgingen, definitieve ontharing, afslankingsprogramma’s, antirimpelbehandelingen, massages, pedicures, gel- en acrylnagels … bij Be Delicious kan het allemaal.

Conditions


3 maanden vanaf de aankoop, van maandag tot vrijdag, van 9u tot 20u en zaterdag van 9u tot 15u. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Uitgezonderd feestdagen. Reserveer minimaal 24 uur vooraf op 0475/31.42.53 of via email op info@be-delicious.be. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie, anders vervalt je beurt. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Be Delicious


Be Delicious

Institut de beauté, Forfait beauté
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.