Aucune nouvelle notification

BeauDega

Hyacintenlaan 14, Zolder

€ 49 voor een wijn- en cavadegustatie met 4-gangenmenu voor 2 personen bij BeauDega

Choisissez votre offre

Points forts

Een initiatie in de wijnwereld: degusteren, hoe maximaal van wijn genieten en de juiste keuzes maken, serveren en combineren

À propos de ce deal

Je ziet de ober vanuit een ooghoek naderen, Eye of the Tiger begint te spelen in je hoofd, je ademt diep in… en ja hoor: hij stopt aan jouw stoel voor het proeven van de wijn. Pure horror, maar niet als je kiest voor deze deal!

€ 49 voor een wijndegustatie met aangepaste 4-gangenproeverij


Met deze deal ben je uitgenodigd bij BeauDega voor een degustatie van 9 wijnen (inclusief 1 cava) met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, en dat in combinatie met een viergangenmenu samengesteld uit bijpassende gerechten.

Naast het genieten van een waaier aan smaken en geuren, kan je ook profiteren van alle kennis van de gastheer, die je meer leert over welke factoren de kwaliteit en prijs van een wijn bepalen, welke wijnen bij welke gerechten passen en over hoe je slimme wijnkeuzes maakt. Want hoe meer je weet, hoe beter je kan proeven!

Een voorbeeld van een menu dat je kan verwachten:

  • Zomertoast met tomaat, spaanse charcuterie, olijfolie extra vergine…
  • Filet van zeebarbeel op een bedje van kruidige couscous
  • Mild gekruide rijst met kokos, zachte curry, prei…. en Oosters gemarineerde kipfilet
  • Kaasbordje

Extra: waardebon van 10 euro om je favoriete wijn of cava van de avond aan te kopen.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/6sTNhMJMYvx6HH2CvGvY/RT-700x420”alt”=”© Groupon” width=”470”>

BeauDega


BeauDega is een wijnhandel met een eenvoudige filosofie: uit het immense wijnaanbod selecteren ze kwaliteitsproducten die karakter en persoonlijkheid hebben waar bovendien een interessant prijskaartje aan vasthangt. Goede wijn hoeft niet duur te zijn maar als je deze ervaring achter de kiezen hebt, weet je prijsverschillen beter te plaatsen. Kwaliteit heeft een prijs en vooral een waaier aan smaken, aroma’s en plezier. Het is puur genieten bij BeauDega.

Conditions

Geldigheid: 2 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon en je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via info@beaudega.be met vermelding van Groupon. Openingstijden: op afspraak. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Voor 18 jaar of ouder, identiteitskaart verplicht. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de BeauDega