Aucune nouvelle notification

Bodycomfort Lima

Zelestraat 200, Lokeren

1, 4 of 8 sessies FormoStar Body Wrap bij Bodycomfort Lima (vanaf € 29,99)

Choisissez votre offre

Points forts

Deze infrarood pakking helpt je om overtollig vetweefsel te verliezen en zorgt voor een duurzaam en blijvend resultaat.

À propos de ce deal

FormoStar is een pakking met infrarood die resulteert in een verhoogde vetafbraak. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie maar behandelt ook spier-, gewricht- en reumapijnen. Overtollig vetweefsel verdwijnt en dit met een duurzaam en blijvend resultaat. 

Kies uit 3 opties:

 • € 29,99 voor 1 sessie FormoStar Body Wrap (waarde € 68)
 • € 89,99 voor 4 sessies FormoStar Body Wrap (waarde € 215)
 • € 229,99 voor 8 sessies FormoStar Body Wrap (waarde € 420)

Behandeling:
Een behandeling duurt 50 minuten en is een cadeau voor je lichaam. Neem een t-shirt en een extra slipje mee voor de behandeling. Daarnaast is het prettig om in gemakkelijke kleding (sportkleding) te komen omdat je hoogstwaarschijnlijk gaat zweten. Er komen veel afvalstoffen vrij waardoor we je aanraden om minimaal 1,5 liter water per dag te drinken.

De 4 unieke effecten van FormoStar:

 1. Een beter en slanker figuur
  De FormoStar Infrared Body Wrap wordt met succes gebruikt voorgewichts- en centimeterverlies. De resultaten zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Na elke beurt zie en voel je resultaat wat zorgt voor die extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt.

 2. Een fit en gezond gevoel
  De diepgaande warmte van FormoStar Infrared Body Wrap bevordert de bloeddoorstroming en verwijdert blokkeringen in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling zal je je fitter voelen. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler.

 3. Ontgiften en zuiveren
  De toestand van je lichaam binnenin bepaalt de uitstraling van je uiterlijk. Hoe zuiverder je lichaam is, hoe beter alles blijft functioneren, hoe beter je darmen werken, hoe minder cellulitis je krijgt, hoe fitter je je voelt waardoor je automatisch meer beweegt, hoe soepeler je spieren en gewrichten blijven, hoe minder vlug je aankomt, hoe mooier je huid is, hoe beter je immuunsysteem werkt, hoe minder vaak je ziek wordt, hoe lichter je jezelf voelt en hoe lichter je door het leven gaat…

 4. Pijnbestrijding
  FormoStar is zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. Het is doeltreffender dan andere warmtebehandelingen omdat infrarood van FormoStar 2x dieper doordringt in huidweefsel, spierweefsel en spieren waardoor spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden. Zo help je het leven comfortabel te maken en kan je opnieuw genieten van elke dag.

Ce qu'il faut savoir

6 maand geldig vanaf de datum van aankoop. Beperkt tot 1 per persoon. Alleen geldig voor de aangekochte optie. Reservatie verplicht via telefoon 0478/82.49.74 of via e-mail bodycomfortlima@gmail.com. Openingsuren: op weekdagen vanaf 17u, op woensdag vanaf 14u en in het weekend de hele dag. Gelieve gemakkelijke kledij te dragen en het is aan te raden om een katoenen T-shirt en extra slip mee te nemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Bodycomfort Lima

Bodycomfort Lima streeft samen met jou naar het perfecte lichaam. Dankzij een persoonlijke begeleiding met uitgebreid advies én de juiste motivatie bereik je in geen tijd je streefdoel!