Aucune nouvelle notification

Bodycult Parlour

Weynesbaan 144, Rijmenam

Bio-Slimming Wrap en lymfedrainage bij Bodycult Parlour

Jusqu'à -81%
80+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

Een Bio-Slimming Wrap en lymfedrainage

Détails de l'offre

Net zoals een zetel die naar boven moet en halverwege de traphal muurvast komen te zitten, zijn er nog dingen die net een tikkeltje smaller mogen. Wil je graag wat centimeters verliezen, dan kan je terecht bij Bodycult Parlour voor een Bio-Slimming Wrap + Lymfedrainage.

De deal


  • € 29,99 voor een Bio-Slimming Wrap + Lymfedrainage (waarde € 165)

Bio-slimming is een revolutionaire techniek die snel resultaat oplevert. Deze techniek verbetert de bloedcirculatie in de huid en vermindert de ophoping van vet, zodat cellulitis verdwijnt, meldt Bodycult Parlour. Verder stimuleert het gewichtsverlies en verbrandt het calorieën. De Active Slim Gel en Active Slim Cream helpen bij het afbreken van vet. Bio-slimming maakt gebruik van natuurlijke stoffen, zoals cafeïne. Deze bekende stof heeft een stimulerend effect op de stofwisseling, helpt de bloedstroom en vergemakkelijkt de snelle vetverbranding in de aangrenzende gebieden.

De behandeling kent twee fases. Tijdens de eerste fase word je ingesmeerd met een Detox Base, Active Slim Gel & Actief Slim Cream en vervolgens bedekt met biofilm (folie). Gedurende 40 minuten lig je comfortabel en ontspannen in de behandelkamer. Tijdens de tweede fase wordt de biofilm verwijderd en wordt Ultra Slim Effect krachtig ingemasseerd.

De lymfedrainage-techniek is een manier op de afvoer van afvalstoffen naar de bloedsomloop te verbeteren en om regeneratie van het lymfestelsel te bekomen. Ook een immunologisch effect wordt beoogd, meldt de salon. Dit wordt gedaan door steeds in dezelfde richting zacht te masseren.

Bodycult Parlour


Bodycult Parlour is gespecialiseerd in figuurcorrectie en afslanken. Ze kunnen je helpen met voedingssuplementen en innovatieve technieken.

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0497/22.53.53 of via angelique.margot@gmail.com (met vermelding van Groupon). 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Minimum leeftijd 18 jaar. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Bodycult Parlour

Soin esthétique, Traitement anti-cellulite, Perte de poids assistée au laser