fermer
Utilisez le code DOWNLOAD sur l'App Groupon pour profiter de jusqu'à -25% sur le prix de vente sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

E S Clinic

Nekkerspoelstraat 55, Mechelen

Cryotherapy behandeling op 1 of 2 zones naar keuze bij E S Clinic in Mechelen

Choisissez votre offre

Points forts

Vetcellen worden door gecontroleerde kou gekoeld tot ze af breken en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam.

À propos de ce deal

  • Cryotherapy behandeling met 2 koppen
  • Naar keuze voor 1 of 2 zones
  • Je kan kiezen uit de volgende zones:
    • Buik
    • Billen
    • Love handles

De cryotherapy behandeling

In een cryotherapie-tank wordt vloeibare stikstof gebruikt om temperaturen tot wel -157 ºC te creëren. De extreme kou zorgt voor therapeutische voordelen, zoals het verminderen van ontstekingen, het verlichten van pijn en het verbeteren van de beweeglijkheid.

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0152 626 26, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.
L'offre n'est pas éligible à nos codes promotionnels ou à d'autres réductions.

À propos de E S Clinic

E S Clinic bestaat uit verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in estetische behandelingen. Ze willen je goed laten voelen zonder chirurgische ingrepen. Daarom bieden ze vele alternatieve aan op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en lasertherapie. Denk aan medische peelings, microneedling, cupping, ice sculping of medische tatoeages. Kom langs in hun kliniek in Mechelen en kijk samen met de specialist welke behandeling het beste past bij jouw wensen.