Aucune nouvelle notification

De Wijnhoeve

Ramselsesteenweg 182, Herselt

3 gangenmenu a la carte + drank al in vanaf €17,25 voor 1,2 of 4 personen bij De Wijnhoeve

Jusqu'à -50%
Choisissez votre offre

Points forts

Laat jezelf verwennen met 3 gangenmenu naar keuze In een Landelijke sfeer in de groene Antwerpse Kempen.

Détails de l'offre

In 2006 opende de Wijnhoeve in Ramsel haar deuren in de mooie groene omgeving van de Antwerpse kempen. De eigenaars toverden een oude boerderij om tot een gezellige huiselijke zaak met aangrenzend terras midden in de natuur. Op Reis ontdekten ze enkele wijngebieden waarmee ze tot op de dag nog altijd mee samenwerken. Ze introduceren wereldwijnen die amper op de Belgische markt te vinden zijn en besloten hierbij een heerlijke maaltijd bij te serveren. Ze hadden al een mooi assortiment aan wijnen en konden dus direct van start gaan….. je bent hier duidelijk welkom. Te voet, met de fiets of met de wagen…

De deal 

 • Optie 1: 3 gangen menu naar keuze + aperitief naar keuze + all in dranken van de kaart tijdens het voor- en hoofdgerecht + koffie of thee bij het dessert voor 1 persoon aan €17,25 (waarde €34,50)
 • Optie 2: 3 gangen menu naar keuze + aperitief naar keuze + all in dranken van de kaart tijdens het voor- en hoofdgerecht + koffie of thee bij het dessert voor 2 personen aan €34,50 (waarde €69)
 • Optie 3: 3 gangen menu naar keuze + aperitief naar keuze + all in dranken van de kaart tijdens het voor- en hoofdgerecht + koffie of thee bij het dessert voor 4 personen aan €69 (waarde €138)
 • Conditions

  Beperkt tot 1 voucher per persoon, maar je mag er 4 extra kopen als cadeau.
  Alleen geldig voor optie aangeschaft.
  Voucher geldig tot 3maanden geldig na aankoop.
  Reserveren verplicht met vermelding van Groupon via reservation.groupon.be.
  Openingstijden: maandag ,dinsdag & zondag van 12h tot 22h (keuken sluit om 20.30).
  Vrijdag & zaterdag van 12h tot 24h (keuken sluit om 21.30)
  sluitingsdagen : woensdag & donderdag.
  Minimaal 48 uur vooraf annuleren.
  Niet geldig op:17/09 & feestdagen.
  Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

  À propos de De Wijnhoeve

  In 2006 opende de Wijnhoeve in Ramsel haar deuren in de mooie groene omgeving van de Antwerpse kempen. De eigenaars toverden een oude boerderij om tot een gezellige huiselijke zaak met aangrenzend terras midden in de natuur. Op Reis ontdekten ze enkele wijngebieden waarmee ze tot op de dag nog altijd mee samenwerken. Ze introduceren wereldwijnen die amper op de Belgische markt te vinden zijn en besloten hierbij een heerlijke maaltijd bij te serveren. Ze hadden al een mooi assortiment aan wijnen en konden dus direct van start gaan..... je bent hier duidelijk welkom. Te voet, met de fiets of met de wagen...

  De Wijnhoeve

  Brasserie, vinerie ou distillerie, Dégustation de vin, Fun ou loisirs