Hoogtepunten
Denk bijvoorbeeld aan Dorade met dashi vooraf, traag gegaarde varkenswangen als hoofdgerecht en banaan met chocolade, rum en karamel toe.
Over deze deal
-
Gastronomische twee- of driegangen keuzelunch
-
Voor 1, 2 of 4 personen
-
Franse cuisine met Iraanse invloeden
-
In het restaurant van Sepideh Sedaghatnia
-
Sepideh is vast jurylid van het VTM-programma "Mijn Pop-Uprestaurant" en schreef twee boeken over wijn
-
Geheel in zwoel, donker en oriëntaals interieur in Antwerpen-Zuid
-
2-gangen keuzelunch: kies een voor- en hoofdgerecht OF een hoofdgerecht en dessert
-
3-gangen keuzelunch: dan kies je een voor-, hoofd- EN nagerecht

Voorgerecht, kies uit
Dorade met dashi, matcha en bonito
Parelhoen met salsa verde, champignon en rode ui
Winterse salade met peulvruchten, yoghurt, munt en koriander
***
Hoofdgerecht, kies uit
Tongschar met kokkels, broccoli en bieten
Traag gegaarde varkenswangen met linzen, waterkers en panir
***
Nagerecht, kies uit
Banaan met chocolade, rum en karamel
Selectie kazen van de kaasmeesters Van Tricht (supplement van € 5)
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren via reservation.groupon.be.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Maximaal 4 personen per reservering. Neem contact op met Divin by Sepi als je met een groep van meer dan 4 personen wil komen. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.
Over Divin by Sepi
Lekker eten gepaard laten gaan met goede wijn, daar weten ze wel raad mee bij Divin by Sepi gelegen in het Zuid, de bruisende wijk van 't Stad. De gastrobar met een zwoel, donker en oriëntaals interieur in de Verschansingstraat beschikt over een wijnkoeling voor maar liefst 1.500 flessen. Terwijl jij plaatsneemt met je glas druivennat aan de ruime bar of aan een knus tafeltje zorgt de keukenbrigade voor bijpassende hapjes.
De roots van de eigenaresse proef je terug in de gerechten - de chef van Sepi combineert de Franse en mediterraanse keuken met Iraanse smaakinvloeden. Zo smul je hier bijvoorbeeld van een Iraanse wrap met feta, walnoot, basilicum en dadels of Iraanse kipsaté met saffraan. Je kan natuurlijk ook voor de full dining-experience gaan met een 4-, 5- of zelfs 6-gangendiner. Eigenaresse en Sommelier van het jaar 2014 Sepideh Sedaghatnia is overigens een bekend gezicht. Ze is vast jurylid van het VTM-programma "Mijn Pop-Uprestaurant" en schreef twee boeken over wijn.