fermer
Utilisez le code TASTY et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Esthetisch Centrum For Ever Young

aarschotsesteenweg 40, tienen

1, 3 of 6 sessies innoverende Jet Peel-behandelingen voor het gelaat bij For Ever Young (vanaf € 39,99)

Choisissez votre offre

Points forts

Onmiddellijk resultaat na een pijnloze Jet Peel-gezichtsbehandeling voor een gavere huid en anti-agingeffect

À propos de ce deal

Vadertje tijd en moeder aarde doen er alles aan om hun stempel op je gezicht te drukken. Blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, extreme koude en warmte en al die verjaardagen … Je kan het van je gezicht aflezen. Met deze Groupon krijg je echter een paar jaar terug!

Kies uit de volgende opties:


  • OPTIE 1: 1 sessie voor € 39,99 i.p.v. € 125
  • OPTIE 2: 3 sessies voor € 99,99 i.p.v. € 375
  • OPTIE 3: 6 sessies voor € 189,99 i.p.v. € 750

Met de jet peel-behandeling heb je een onmiddelijk resultaat: een gave huid en vermindering van acné, fijne lijntjes, rimpels en meer.

Tijdens de sessie wordt onder hoge druk een supersonische straal gekatapulteerd tegen de huid en tegelijkertijd wordt de huid afgekoeld en van zuurstof voorzien. Jetceuticals worden op het einde ingeblazen tot in de korrellaag van de huid. Door de combinatie van al deze elementen, krijg je een egaal resultaat.

For Ever Young


Bij For Ever Young staat een esthetische specialiste voor gelaatsverzorging en lichaamsbehandelingen voor je klaar. Apotheker Yvette Derwael is gepassioneerd door een mooie huid en probeert haar medische kennis te gebruiken om mensen met huidproblemen te helpen.

Ook voor een manicure of pedicure, allerhande epilaties en het verven van wimpers en wenkbrauwen kan je bij For Ever Young terecht. For Ever Young streeft ernaar deskundig en professioneel advies op maat te geven.

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 016/81.43.79 (met vermelding van Groupon). Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Esthetisch Centrum For Ever Young