fermer
Utilisez le code EXTRA25 et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

FORMIDABLE! AZNAVOUR

Choisissez votre offre

Points forts

Deze muzikale hommage aan Charles Aznazour neemt je mee door het leven en de muzikale ontwikkeling van deze bijzondere Franse zanger.

À propos de ce deal

  • 1 of 2 tickets voor FORMIDABLE! AZNAVOUR
  • Datum en aanvangstijd: 16 april 2023 om 16.00 uur
  • Locatie: Kursaal Oostende, Kursaal-Westhelling 12

FORMIDABLE! AZNAVOUR neemt je mee naar de jaren ‘60, waarin de straten van Parijs de muzikale inspiratie van Charles Aznazour vormden. Het decor wordt geheel in die stijl ingericht en het publiek wordt muzikaal toegezongen met hits als La BohèmeShe, For Me … Formidable en Mes Emmerdes. De show is bedacht en geregisseerde door Gil Marsalla en Jules Grison vertolkt de formidabele rol van muzikale legende Charles Aznazour. Deze muzikale hommage neemt je mee door het leven en de muzikale ontwikkeling van deze bijzondere Franse zanger.

Conditions

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor FORMIDABLE! AZNAVOUR op 16 april 2023 bij Kursaal Oostende.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Tickets: wissel je groupon voor aanvang bij de kassa in voor een entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. De wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

À propos de Kursaal Oostende

In het Kursaal van Oostende geniet je van strand én theater. Het originele gebouw stamt uit 1878 en is tot op de dag van vandaag een sprankelende plek voor muziek, dans, kunst, dineren en plezier. Gecombineerd met de rust van de zee is het een plek om je zintuigen te prikkelen. Door de jaren heen heeft het Kursaal veel te verduren gehad, van verbouwingen tot bombardementen, maar de juiste sfeer heeft het altijd weten te pakken.