Hoogtepunten
Verwonder je over de unieke gerechten van de chef, denk aan ganzenlever, coquilles,duif, tarbot. Ervaring bij bekroond Michelin restaurant.
Over deze deal
- Een Gastronomische 3 gangen lunch of 4-gangen diner bij bekroond michelin restaurant Sans cravate - Je kan opties combineren om met 3,4,5 of 6 personen te komen - De 3-gangen lunch bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en bij de 4-gangendiner krijg je een extra voorgerecht - Verwonder je over de unieke gerechten van de chef - De invulling van deze Menu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reservation.groupon.be.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.
Over Sans Cravate
De naam Sans Cravate spreekt boekdelen: een ongedwongen kader met een losse maar toch chique sfeer. Het authentieke rijhuis in de Brugse Langestraat is onder leiding van Véronique Bogaert en Henk Van Oudenhove uitgegroeid tot een culinaire parel. Wat begon als een klein kookatelier is - na samenvoeging met het aangrenzende pand - inmiddels een spraakmakend gastronomisch restaurant te noemen. En dat is ook de kenners niet onopgemerkt gebleven, want behalve 16,5 punt op Gault&Millau heeft Sans Cravate ook een Michelin-ster. Samen met het tegenoverliggende B&B La Suite vormt het restaurant een charmant geheel. Het interieur is modern, maar authentieke details als de open haard en een oud houten slagersblok (nu gebruikt als broodtafel) laten hun stijlvolle sporen uit het verleden na. De dinerruimte, naar eigen zeggen een zaal met een ziel, is ingericht met massief houten tafels en design-onderleggers. Aan elk detail is gedacht en ook op de menukaart wordt deze sterke persoonlijke touch op creatieve wijze doorgevoerd.