Live optreden van Herbert Verhaeghe & Bandit in theater Kursaal Oostende op 25 juni 2023

Choisissez votre offre
Jusqu'à -10% sur le prix de vente, max 50€
Code PROMO. Expire le 1.6.
Utiliser

Points forts

Herbert Verhaeghe en Bandit slaan in juni de handen ineen om jou een onvergetelijke avond in het theater te geven met live muziek.

À propos de ce deal

  • Standaard ticket voor 1 of 2 personen voor Herbert & Bandit
  • In het Kursaal Oostende op 25 juni 2023 om 15.00 uur
  • Deze twee Vlaamse artiesten hebben veelal in de Vlaamse Top 10 gestaan
  • Beide zangers nemen hun eigen live band mee
  • De combinatie maakt het een unieke beleving

Bandit:

Bandit staat bekend om zijn unieke, diep warme stemgeluid. Hij kan zijn publiek kippenvel bezorgen wanneer hij moeiteloos hoge tonen haalt. De naam Bandit is geïnspireerd op de film Smokey and the Bandit met Burt Reynolds en Jerry Reed. Inmiddels heeft hij talloze hits op zijn naam staan zoals “The Letter”, “You’ll never walk alone” en “An American Trilogy”.

Herbert Verhaeghe:

Herbert Verhaeghe bracht zijn eerste Nederlandstalige muziek uit in 1996 uit. Nadat hij als radio presentator aan de slag ging, kwam in 2009 zijn eerste album “Mijn Verlangen” uit. Daarop volgen meerdere hits zoals covers van de Volendamse band BZN en het album “Kleur”. Hij komt met zijn nummers meermaals voor in de Vlaamse Top 10 en is ook doorgebroken met eigen nummers zoals “Smooverliefd”. Sinds 2014 zingt Herbert ook in het Duits en boekt hij succes in het televisieprogramma “Ment op Zondag”.

Conditions

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Herbert & Bandit op 25 juni 2023 bij Kursaal Oostende.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Tickets: wissel je groupon voor aanvang bij de kassa in voor een entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht. De wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

À propos de Kursaal d'Ostende

À proximité de la mer et au cœur de la ville d'Ostende, le Kursaal d'Ostende est l'endroit par excellence pour profiter d'un brin de culture : le théâtre, la musique, la danse, l'art et l'amusement. Différents espaces sont mis à disposition pour l'organisation d'ateliers de travail, de congrès et de fêtes d'entreprises.