Aucune nouvelle notification

2 emplacements

Duikcursus "PADI Open Water Diver" bij duikschool IDS VZW in Aalst

Offre limitée !
Choisissez votre offre

Points forts

Oefen alvast je kunsten en haal je brevet om later een duik in wondere onderwaterwerelden te nemen, bijvoorbeeld op vakantie.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Duikcursus PADI Open Water Diver

Deze opleiding bestaat uit drie hoofdbestanddelen:

  • 2 à 3 zwembadsessies (5 modules)
  • 3 theorielessen die je thuis kan voorbereiden en herhaald worden door de instructeur
  • 2 buitenwatersessies (4 modules = 4 duiken)

  • Je brevetkaart is levenslang geldig en wordt overal ter wereld aanvaard, een ideaal duikbrevet dus om op vakantie te kunnen duiken
  • Deze duikopleidingen zijn wekelijks op dinsdagavond in het Stedelijk Zwembad van Aalst van 20.30 tot 23.00 uur en de buitenwater-duiken zijn op zaterdag van 11.15 tot 16.30 uur en zondag van 08.30 tot 12.30 uur in het Domein De Nekker
  • Begeleiding door ervaren professionele instructeurs

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: boekenpakket (enkel via IDS), PADI-registratiekosten en toegang tot het zwembad en duiklocatie moeten op voorhand aangekocht worden via het IDS Secretariaat​. Dit is niet inbegrepen in deze deal​ en betaal je voor aanvang van de eerste les direct aan de duikschool of via hun website. Extra zwembadsessies of buitenwatersessies worden aangerekend.
Reserveren: verplicht minimaal 4 weken van tevoren via e-mail op info@ids-aalst.com of telefonisch op 053 778 686, o.v.v. Groupon. Samen met de instructeur leg je een datum vast.
Annuleren: minimaal 4 dagen van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimumleeftijd van 14 jaar, je moet kunnen zwemmen en in het bezit zijn van een medisch geschikt formulier ondertekend door een dokter.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de IDS Aalst

Altijd al gefascineerd door de onderwaterwereld? Spring dan in het diepe bij duikcentrum IDS Aalst en leer de fijne kneepjes van het duiken. Dit gerenommeerde instituut biedt lessen aan voor de beginnende duiker en ook gespecialiseerde cursussen voor de gevorderde divers zoals tec-duiken, trimix-duiken en reddingsduiken. Bij deze cursussen ga je nog meer de diepte in. Zowel letterlijk als figuurlijk, want je bent immers nooit uitgeleerd. En ben je dat voor je gevoel wel, dan kan je altijd nog je kennis doorgeven als instructeur.