Aucune nouvelle notification

Impression

Nationalestraat 133, Antwerpen

Laat je haar wassen, knippen en brushen bij Impression, naar keuze incl. kleuring

Choisissez votre offre

Points forts

Geef je haar een nieuwe coupe of laat je coiffure weer in model brengen door een ervaren kappersteam in een trendy Antwerps salon.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor Wassen, knippen, brushen (waarde € 48)
  • € 29,99 voor Wassen, knippen, brushen en kleuring (waarde € 101)

Gun je haar eens een nieuwe coupe of laat je bestaande kapsel weer in model brengen door de ervaren kappers van Impression. Je haren worden uitgebreid gewassen voor je je knipwensen doorgeeft - je wensen die al dan niet uit de trendy boekjes met de laatste haarmode komen. Ook brushen is inbegrepen, in de tweede keuze kan je er ook een nieuw kleurtje bijnemen.

De kleuring is tone op tone. Indien je meer dan 10 centimeter uitgroei hebt, betaal je een supplement van € 8, als je haar voorbij je schouders komt, betaal je een supplement van € 15 voor de kleuring. Bij de brushing komt een supplement van € 8 als je haar 10 centimeter voorbij je schouder komt.

Impression

Indruk maken wanneer je het kapsalon buitenwandelt is waar het bij de hairdressers van Impression allemaal om gaat. Je zit er goed voor trendy coiffures die je krijgt uit de scharen van een professioneel team van ervaren kappers. Zoals het past bij een salon in een modestad als Antwerpen, krijg je indien gewenst ook een deskundig advies over de laatste hair fashion, om je te inspireren.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0492/84.95.49 (met vermelding van Groupon). Open maandag en dinsdag van 10u tot 18u, donderdag van 9u tot 20u, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9u tot 18u en zondag gesloten. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Impression