€ 29,99 voor een dag ongelimiteerde toegang voor 2 bij Thermes de Spa (waarde € 62)

Spa

Offrir comme cadeau
Plus de 430 acheteurs

En bref

  • 800 m² aan binnen- en buitenzwembaden

  • Zwembaden, sauna's, hamams, jacuzzi's, relaxatieruimtes onder Wood- of infraroodlicht ...

  • 2 x per dag aquagym, 3 x pe dag saunasessie (naakt), 3 x per dag hamamsessie (naakt) en sessie met Tibetaanse kom

  • Meer dan 100 waterspelen en hydromassagejets

  • Bronwater Clémentine tot 33°C

Conditions

Geldigheid: Tot 31 augustus 2014 (uitgezonderd feestdagen, het weekend en brugdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per duo, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Geen reservatie nodig, breng je voucher mee en ruil hem in aan de kassa. Geldig van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en vrijdag van 10u tot 22u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Meer info via 087/77.25.60 of via info@thermesdespa.com. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

De beste manier om te ontspannen? Jezelf onderdompelen. Het water is beladen met de kracht van de aarde … Het verzacht je, masseert je, versterkt je … Om optimaal te kunnen genieten van deze verfrissende bron van leven, wijd je er een onbeperkte dag aan op een zeer bijzondere locatie. Prikkel je lichaam en geest met een nieuwe impuls en denk alleen aan jezelf in een historisch thermaal centrum!

€ 29,99 voor een dag ongelimiteerde toegang voor 2 personen


  • Een hele dag ongelimiteerde toegang voor 2 personen voor € 29,99 i.p.v. € 62Een volledige dag in het teken van ontspanning! Je krijgt er toegang tot alle faciliteiten: hamam, sauna, jacuzzi, binnen- en buitenzwembaden, jets, geisers, watervallen, vijver, massagejets, bubbelbed, tegenstroom, tropische regengordijnen … Dat alles in het 33°C warme bronwater van Clémentine.##Thermes de Spa


Thermes de Spa combineert de troeven van een modern wellnesscentrum met de gebruiken van traditionele thermen.Elke ruimte is voor jouw welzijn ingericht. Ontdek er de hydrotherapiezwembaden, een ruimte voor relaxatie en een centrum voor welzijn en schoonheid.

In het «Bien-être, beauté et santé centrum» ervaart men het best de vakkennis van de Thermen van Spa. Ondek de gamma weldadige balneotherapiebehandelingen die hun bewezen hebben, de esthetische gezicht en lichaam behandelingen en de veschillende massages. Het team zet zijn beste beentje voor om u optimaal te laten ontspannen.

x

Avis des utilisateurs

C était parfait rien à dire
Véronique T. · il y a 2 heures
Rien à dire parfait très satisfaite 😍
Hind F. · il y a un jour
C était génial
Jacobina C. · il y a un jour

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.