€ 29,99 voor een dag ongelimiteerde toegang voor 2 bij Thermes de Spa (waarde € 62)

1254 Ratings

Valeur Remise Économie
62 € 52% 32,01 €
Offrir comme cadeau
Plus de 410 acheteurs

En bref

 • 800 m² aan binnen- en buitenzwembaden

 • Zwembaden, sauna's, hamams, jacuzzi's, relaxatieruimtes onder Wood- of infraroodlicht ...

 • 2 x per dag aquagym, 3 x pe dag saunasessie (naakt), 3 x per dag hamamsessie (naakt) en sessie met Tibetaanse kom

 • Meer dan 100 waterspelen en hydromassagejets

 • Bronwater Clémentine tot 33°C

Conditions

Geldigheid: Tot 31 augustus 2014 (uitgezonderd feestdagen, het weekend en brugdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per duo, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Geen reservatie nodig, breng je voucher mee en ruil hem in aan de kassa. Geldig van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en vrijdag van 10u tot 22u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Meer info via 087/77.25.60 of via info@thermesdespa.com. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Les Thermes de Spa - Spa: € 29,99 voor een dag ongelimiteerde toegang voor 2 bij Thermes de Spa (waarde € 62)

De beste manier om te ontspannen? Jezelf onderdompelen. Het water is beladen met de kracht van de aarde … Het verzacht je, masseert je, versterkt je … Om optimaal te kunnen genieten van deze verfrissende bron van leven, wijd je er een onbeperkte dag aan op een zeer bijzondere locatie. Prikkel je lichaam en geest met een nieuwe impuls en denk alleen aan jezelf in een historisch thermaal centrum!

€ 29,99 voor een dag ongelimiteerde toegang voor 2 personen


 • Een hele dag ongelimiteerde toegang voor 2 personen voor € 29,99 i.p.v. € 62Een volledige dag in het teken van ontspanning! Je krijgt er toegang tot alle faciliteiten: hamam, sauna, jacuzzi, binnen- en buitenzwembaden, jets, geisers, watervallen, vijver, massagejets, bubbelbed, tegenstroom, tropische regengordijnen … Dat alles in het 33°C warme bronwater van Clémentine.##Thermes de Spa


Thermes de Spa combineert de troeven van een modern wellnesscentrum met de gebruiken van traditionele thermen.Elke ruimte is voor jouw welzijn ingericht. Ontdek er de hydrotherapiezwembaden, een ruimte voor relaxatie en een centrum voor welzijn en schoonheid.

In het «Bien-être, beauté et santé centrum» ervaart men het best de vakkennis van de Thermen van Spa. Ondek de gamma weldadige balneotherapiebehandelingen die hun bewezen hebben, de esthetische gezicht en lichaam behandelingen en de veschillende massages. Het team zet zijn beste beentje voor om u optimaal te laten ontspannen.

x

Avis des utilisateurs

1254 Ratings

super 👌
EL ALLALI M. · il y a 15 heures
Heel goed en leuk om Te zwemmen en ontspannen
DE B. · il y a un jour
Chouette moment, mais il faut y aller la semaine hors congé scolaire et week-end pour profiter sinon c'est pas du tout agréable ça ressemble une piscine municipale très bruyante. Mais c'est très bien quand on sait avoir congé la semaine, belle endroit, piscine extérieure très bien et bien entretenu.
Lindsay J. · il y a 3 jours
Merchant Location Map
 1. 1

  Spa

  Colline d'Annette et Lubin

  Spa, LIÈGE 4900

  Itinéraire

15% de réduction supplémentaire
Profitez de 15% de réduction sur une offre restaurant, spa, salon de coiffure, et plus à utiliser dans les 48h suivant votre commande Shopping ! Afficher les détails
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Merci de choisir une option à ajouter / supprimer de votre liste d'envies.
Grouber
{}