Aucune nouvelle notification

Massage Jeeco

Leemweg 33, Sint-Laureins

1 of 2 massages naar keuze met 50% korting

Choisissez votre offre

Kies uit twee opties

 • € 24,99 voor 1 massage naar keuze (waarde € 50)
 • € 44,99 voor 2 massages naar keuze (waarde € 100)

Beschrijving

Keuze tussen drie verschillende type massages:

 • Balinese massage:
  De balinese massage is een iets hardere vorm dan de klassieke relaxmassage, in combinatie van acupressuur. Ze wordt ook gebruikt om migraine te kalmeren, spierpijn te verzachten en de stress te verlichten

 • Relaxmassage:
  Dit is de zachtste massage. Een aanrader voor mensen die veel last hebben van stress en zij die graag eens verwend willen worden.

 • Fibromyssage :
  Hierbij wordt de Qi ofwel levensenergie in evenwicht gebracht (alpha-staat). Hij start met het lichaam ritmisch te bewegen (rocken). Vervolgens worden er meridiaanstretchingen uitgevoerd. Nadien ga ik over tot de eigenlijke fibromyssage en worden de tender-points (pijnpunten) bewerkt. Op die manier wordt de endorfine die zich in het lichaam bevindt beter verspreid en zal de pijn verlichten. Tot slot geeft hij een deugddoende hoofdmassage die ook helpt tegen hoofdpijn.

Elke massage duurt 60min.

Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Conditions

Voucher geldig gedurende 3 maanden vanaf de aankoopdatum.
Beperkt tot 1 voucher per persoon. U mag er 1 extra kopen als geschenk. Alleen geldig voor de aangeschafte optie.

Enkel op afspraak. Reserveren verplicht telefonisch via 0486/394.172 of 09/234.18.78.
Annulatie 24u op voorhand vereist.
Voor meer informatie: jeeco@live.be

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Massage Jeeco

Stress is niet altijd te vermijden. De beste remedie is dan even tijd nemen voor jezelf en je eens goed laten verwennen. Een Massage is een weldaad voor lichaam en geest en dit is zeker geen overbodige luxe.

Reeds 10 jaar is Johan Eeckhoudt bezig met massage, aroma- en relaxtherapie en heb al heel wat tevreden klanten. Zowel dames als heren komen van heinde en ver.

In 2009 behaalde hij zijn diploma Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur. "Massage Jeeco" gebruikt de meest effectieve massagetechnieken uit Oosterse en Westerse landen. Daarvoor volgt hij dan ook gedurende het ganse jaar bijscholing.