Aucune nouvelle notification

Mechelbaan 77, Koningshooikt

Afslanken met 3, 6, 9 of 15 My Lipo behandelingen bij Queen Seven

Choisissez votre offre

Points forts

Gericht op figuurcorrectie en vet verwijderen op plekken waar het normaal moeilijk verdwijnt.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit 4 opties

  • € 69,99 voor 3 keer My Lipo met de psio
  • € 129,99 voor 6 keer My Lipo met de psio
  • € 189,99 voor 9 keer My Lipo met de psio
  • € 299,99 voor 15 keer My Lipo met de psio

My-Lipo is het nieuwste systeem voor figuurcorrectie voor professionals. Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten.

My-Lipo is een systeem met lichtgevende dioden (LED), speciaal ontworpen door professionals, om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen in de omtrek van bepaalde lichaamszones (taille, heupen, dijen, armen, nek). My-Lipo is uitgerust met 8 pads die rechtstreeks worden vastgemaakt tegen de vetrijke zones die bestand zijn tegen dieet en sporten.

 

Queen Seven 

Queen Seven biedt alles op het gebied van exclusieve beauty. Queen Seven is de gezellige en innovatieve schoonheidsspecialist annex nagelstudio voor iedereen. Queen Seven werkt met de beste producten op de markt en hebben gediplomeerde schoonheidsspecialisten die bekend zijn met de meest innovatieve behandelingsmethode.

Conditions

Geldig tot 3 maanden vanaf de aankoop voor je eerste behandeling. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer per mail via info@queen-seven.be. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Als je niet geschikt bent voor behandeling kan je je geld terug krijgen. Behandeling niet mogelijk bij zwangerschap. Best 3 behandelingen per week. Inclusief consult. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Queen Seven