Hoogtepunten
Ze kennen de klassiekers maar brengen ze modern!
Over deze deal
Vijftien jaar lang vond restaurant “Het Verschil” plaats in Aalst maar om hun cliënteel nog beter te bedienen verhuizen ze deze zomer een gloednieuw restaurant in Lede. Om hun klanten op zijn minst nog vijftien jaar lang culinair te verwennen uiteraard! In een charmante pand zetten ze gewoon verder we wat hen gewend zijn. Alleen voegen ze er in Lede twee grote troeven aan toe: gemakkelijk en kosteloos parkeren én gezellig tafelen op terras!
Grijp uw kans en ga voor de allerlaatste keer dineren in Het Verschil in Aalst. Het menu verandert naargelang het seizoen dus neem zeker een kijkje op de website om het actuele menu te bekijken.
Hieronder alvast een voorproefje:
De deal
- € 39,99 voor Heerlijk Bib Gourmand-menu voor 2 personen (waarde € 74)
of
Wie in 't groen hoort, denkt instant aan het Donkmeer en aan paling. Averechts als we zijn, houden we de in het groen bereiding, want die is verdraaid lekker, we kiezen gewoon een ander visje. Laat u verrassen door onze gebrande hondshaai met een twist: kaviaar van mosterd en beukenzwammetjes en een fris kruidenboeketje.
of
Een veggie fusion tussen van de grootste beschavingen: Azië & Griekenland. Gestoomde Dim-Sum met een hart van romige fetakaas en slierten zucchini. Een bijzondere garnituur op basis van komkommers, radijsjes en een sausje met toetsen van agrum & kumyat.
***
Eindelijk is het weer die tijd van het jaar! De asperges zijn er weer! Alleen de beste kwaliteit doorstaat onze strenge selectie. Gebakken in echte hoeveboter en gecombineerd met een gepocheerd scharreleitje op 63°C. Fluweelzachte mousselinesaus, mini chorizoworstjes uit het Baskenland en croutons gemaakt van boerenbrood van bij ons. + 4 euro
of
Soepje op basis van asperges. Vergeet de zware roomsoepen uit de tijd van grootmoeder zaliger. Het kan even smaakvol en toch minder zwaar. Krokante stukjes groene selder en dragon. In huisbereide kummelringen als finishing touch.
***
Heerlijke en voor velen onbekende vis: goudbruin gebakken roggevleugel met een trio uitzonderlijke garnituren: meiknolletjes, daikon, lentegroene doperwtjes en gepofte zwarte rijst op smaak gebracht met een beurre blanc en een zalfje op basis van notensalade.
of
Een variant op onze vermaarde américain. Een met de hand gesneden tartaar van filet puur van het edele Holstein, mi-cuite gebracht, à la minute bereide chips, mayo met truffels uit Umbrië en gegrilde sucrines. + 6 euro
of
Smeltende, subtiele tallegiokaas en dagverse groene asperges met rotollo. Een pastagerecht waarmee we zelfs de meest overtuigde carnivoor weten te verleiden...
***
Een dessert in laagjes! Chocoladelasagne met een drievoudige creatie op basis van bloedsinaasappeltjes, kruidnagel en toetsen van vanille uit Madagascar. Wonderlijk!
of
Say cheese. Say cake. Taste our cheesecake! Verse amandelen, wilde rozenblaadjes, nuances van rode biet en een accentje van dragon. Niet alledaags, maar een exuberant lekker en sexy nagerechtje!
Kaasjes die verbazen uit eigen contreien, dichtbij en verder weg.
Met alles erop en eraan!+ 6 euro
Deal-Voorwaarden
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er één extra aankopen als geschenk.
Reservatie: Verplicht online te reserveren op www.hetverschil.com/groupon.
Opgelet: Het menu verandert naargelang het seizoen dus neem een kijkje op de website voor het aangepaste menu. Voor sommige gerechten geldt een supplement.
Openingsuren: Geldig op maandag, dinsdag en donderdag, van 12u tot 14u en van 18u30 tot 22u. Vrijdag van 12u tot 14.30u.
Bijkomende info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 24 uur op voorhand verwittigen!
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht
Over Restaurant Het Verschil
Al meer dan 100 jaar selecteert de gerenommeerde Michelingids de beste adressen in elke prijs- en comfortklasse. In het mooie Belgenlandje zijn er slechts 100 restaurants aan wie die eer toekomt. Restaurant Het Verschil in Lede is één van de gelukkigen. Rijzende (ster)gerechten, die indruk hebben gemaakt op de kenner en de liefhebber, schitteren op het menu. Het zorgde ervoor dat het restaurant is beloond met een Bib Gourmand, een aanbeveling van de keurmeesters van Michelin toekennen aan uitzonderlijke restaurants die aan voorwaarden van kwaliteit (uiteraard), prijs (max. 37 euro voor een driegangenmenu), keuze (minimaal twee keuzegerechten) en beschikbaarheid (op alle openingsdagen) voldoen. En dat je er hebzuchtig van wordt en geen genoeg kan krijgen, is niet verwonderlijk met gerechten waarbij uitsluitend wordt gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten. Het Verschil maakt het verschil door hedendaagse creaties te combineren met oerdegelijke klassiekers. Stoofvlees met frietjes, gebakken in ossenwit bijvoorbeeld.